BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,90
ALTIN 2.398,17
HABER /  GÜNCEL

Ergenekon'un kondusu şimdi kebapçı oldu!

Ergenekon operasyonunun temelini oluşturan el bombalarının bulunduğu gecekondu, kebapçı olarak hizmete girdi.

Abone ol

Ümraniye'de, Ergenekon soruşturmasının başlamasına neden olan el bombalarının bulunduğu gecekondu, artık kebapçı oldu. 2007 yılında çok sayıda el bombası, TNT kalıpları ve fünyelerin bulunduğu gecekondu artık kebapçı olarak hizmet veriyor.

ERGENEKON OPERASYONLARININ TEMELİ ORADA ATILDI

13 Haziran 2007 tarihinde polise gelen ihbar üzerine Çakmak Mahallesi'ndeki gecekonduya operasyon düzenlenmiş, 27 el bombası, TNT kalıpları ve fünyeler bulunmuştu. Başlatılan geniş çaplı soruşturma bir süre sonra Ergenekon operasyonlarının başlamasına neden olmuştu.

MERAKLI VATANDAŞLARININ AKININA UĞRADI

Yan sokağında bulunan kebap dükkanın sahibi Timur Özel, dükkanını genişletmek isteyince, gecekonduyu sahibinden satın alarak eski dükkanıyla birleştirdi. Türkiye'nin gündemini değiştiren gecekondunun yerinde kebapçı dükkanını gören vatandaşlar da meraklarını gidermek için içeriye girerek kebap yemeye başladı.

Bu arada, haber yapılmasını istemeyen Aboov Kebap Dürüm'ün sahibi Timur Özel, gecekonduyu satın aldıktan sonra bir çok sorunla karşılaştığını, iş yerinin bu şekilde gündeme gelmesini istemediğini söyledi.