BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın iftar masası Washington Post'ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar masası, Washington Post gazetesinin internet sayfasına konu oldu. Haberde Türkiye'de tartışma konusu olan masa ile ilgili internet ortamında yapılan görüntüler paylaşıldı.

Abone ol

Taylor: Türk internet kullanıcıları büyük masada yenen yiyeceklerin de büyük olması gerektiğini düşünmüş olsa gerek. "Hurmasız İftar Masası Olmaz" Heisenberg @Heisinbergg adlı Twitter hesabından.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar yemeklerinde kullanılan ve maliyeti tartışma yaratan masa, ABD'de yayınlanan Washington Post gazetesinin web sitesine de konu oldu.

Washington Post'a dış haberler konusunda yazı yazan Adam Taylor, Twitter kullanıcılarının fotoğraflarını sayfasında paylaştı.

Taylor, "Masanın büyük olduğunu farketmişsinizdir. Epey büyük. Böyle bir masanın pratik olduğunu düşünmek zor. Samimi akşam yemeklerine uygun olmadığı açık" dedi.

İşte Taylor'ın paylaştığı görüntülerden bazıları:

Bünyamin S. adlı kullanıcı 'Onların #Nasa'sı varsa bizim de AK Saray'da #Masa'mız var. :)' demiş.

'Ak Saray'da verilen iftar yemeğinde Cumhurbaşkanınımız ve misafirleri dış siyasetimiz hakkında önemli kararlar aldı' Emre Ayaz'ın paylaşımı.

@onediocom'dan

@onediocom'dan

Cübbeli Uğur Hoca @ugurgallen adlı Twitter hesabından