BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanın eşi izin vermiyor!

Başbakan Erdoğan Antalya'da bugün ilginç bir istekle karşı karşıya kaldı. O kadına izin vermedi ve 'eşim izin vermiyor' dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER

Erdoğan Antalya'da kendisini öpmek isteyen bir vatandaşa izin vermedi. Nedenini ise şu sözlerle açıkladı: "Hatun diyor ki benden başkasını öpme"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün Antalya'daydı. Antalya Adliyesi'nin yeni hizmet binasını açmış otobüse doğru yürüyordu.Tam o anda bir vatandaş Erdoğan'a doğru yanaştı. Ama Erdoğan'dan iş istemiyordu, yeşil kart da istemiyordu ya da onu protesto etmiyordu. Vatandaşın tek derdi vardı: Başbakanı öpmek!

Erdoğan önce şaşırdı ama sonra "gel tokalaşalım" dedi. Vatandaş kararlıydı. "Öpmek istiyorum, olmaz!" diye ısrar etti. Ama Erdoğan Nuh dedi, peygamber demedi. Kendini öptürmedi. "Hatun 'benden başkasanı öpme' diyor. Eşim izin vermiyor” dedi.

BAK BURADA MEMESİ VAR

Gezide bir ilginç anı da Emine Erdoğan'ın başına geldi. Emine Erdoğan, beraberindekilerle birlikte geçen yıl hizmete açılan Döşemealtı'ndaki L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gitti. Burada mahkum çocuklarının kaldığı kreşi gezen Emine Erdoğan'ı, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Bu sırada çocukların elinde bulunan bez bebeğin adını soran Erdoğan'a bir çocuk, “Ayşegül” yanıtını verdi. Ece adlı 4- 5 yaşlarındaki çocuk, bez bebeğin üzerindeki kıyafeti kaldırıp, “Bak burada memesi var” dedi. Emine Erdoğan ve beraberindekiler çocukların bu sözü üzerine önce şaşırıp birbirine baktı, sonra kahkahalarla güldü.