BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,93
ALTIN 2.444,99
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın elindeki ankette sürpriz

Kanal 24'te Sansürsüz programına konuk olan Başbakan Erdoğan, elindeki son anketi gazetecilerle paylaştı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın elindeki ankete göre AK Parti yüzde 55 oy oranına ulaştı, BDP'nin oylarında ise elle tutulur bir düşüş var.

İki gün yayınlanan programda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulanan Başbakan Erdoğan, son kamuoyu yoklamasını gazetecilere anlatmış. Taha Kıvanç takma adıyla Star gazetesinde yazan Fehmi Koru, bugün köşesinde o sonuçları duyurdu.

CHP YÜZDE 20'LERDE

(...)Lütfullah Göktaş basınla ilişkilerine farklı bir soluk getirdi Başbakanlığın; her arayana mutlaka yetişmeye çalışıyor ve yanlış bilgilerin ortalığı sarmasını engelliyor.

Çeşitli şirketlerin kamuoyu yoklamaları son genel seçimin parti sıralamasının fazla değişmediğini gösteriyormuş. Yine Ak Parti, CHP, MHP ve BDP diye sıralanıyormuş partiler... “Ak Parti yüzde 50-55 arasında gidip geliyor” dedi Başbakan Erdoğan. CHP yüzde 20’lerde, MHP yüzde 12 civarındaymış... BDP oylarında ise elle tutulur bir düşüş fark ediliyormuş...

Biz oradayken elektrik birkaç kez geldi, gitti; iftar sonrası çatıya gelen Enerji Bakanı Taner Yıldız, kesintilerin Sincan’daki bir boru patlamasının sebep olduğu geçici bir durumdan kaynaklandığını anlattı. Tayyip Bey’in“Ak Parti Genel Merkezi çevresinde bu olursa...”demesi hoştu doğrusu...

Ya yemek? Tek notum şu: Tayyip Erdoğan’ın yemeklere tatlıyla başladığı biliniyordu; iftarda tatlı en son yenildi.