BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın cevapsız bıraktığı soru

Başbakan Erdoğan, kendisine sorulan Fenerbahçe sorunu cevapsız bıraktı! İşte Erdoğan'a sorulan o soru;

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği maçı değerlendirdi. Başbakan Erdoğan, "Bu sonuç mutlu etti mi?" sorusuna gülerek, "Bırakın, gönlümde kalsın" yanıtını verdi.

Bazı bakanlar ve milletvekilleri, Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmeleri devam ederken, kuliste, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını izledi. Kuliste maçı izleyen bazı milletvekillerinin zaman zaman heyecanlandığı gözlendi.

Maç devam ederken Meclise gelen Erdoğan da maçın son 5 dakikasını, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile yan yana oturarak izledi.

Erdoğan, Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile biten maçın ardından, gazetecilerin, "Maçı seyrettiniz mi" sorusu üzerine, "Seyredemedim aslında, bir çalışmadaydık" dedi.

"İki taraf da sizin için önemli, arada kaldınız mı?" sorusu üzerine Erdoğan, "Maçı izleyemedim" diye konuştu. Başbakan Erdoğan, "Skoru nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Arkadaşların ifadesine göre galiba Fenerbahçe iyi oynamış, öyle söylüyorlar" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, "Kasımpaşa'lı olsanız da Fenerbahçe mi diyorsunuz?" sözleri üzerine ise "Oynamış kazanmış, futbol bu. Futbolun 3 tane neticesi var biliyorsunuz" diye konuştu.

"Akşam, Galatasaray'ı destekleyecekmişsiniz" sözleri üzerine de Erdoğan, "Ben böyle bir şey söylemedim. Böyle bir şey söylemem de zaten Başbakan olarak doğru olmaz" derken, bir gazetecinin, "Taraf değil misiniz yani" sözlerine karşılık, elini göğsüne götürerek, "Gönlümde" dedi.

Başbakan Erdoğan, "Bu sonuç mutlu etti mi?" sorusuna gülerek, "Diyorum ya bırakın gönlümde kalsın" yanıtını verdi.