BIST 10.370
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.400,50
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın bahsettiği kadın dehşeti anlattı

Başbakan Erdoğan'ın "yerlerde sürüklediler, taciz ettiler" dediği yakınının gelini, Star yazarı Elif Çakır'a konuştu.

Abone ol

25 yaşındaki Z.D., yerde tekmelenirken, küfür eden eylemcilerin bir yandan da "Asacağız Erdoğan’ı anladın mı" diye bağırdıklarını söyledi.

İstanbul Bahçelievler ilçe Belediye Başkanının gelini Z.D., saldırının şokunu halen atlatabilmiş değil. Valiliğin emniyetin elinde mobese kayıtları mevcut. Her saat başı yıkanma ihtiyacı hissediyor. Dışarıya çıkamıyor. Altı aylık bebeği sütten kesildi. Televizyonlara bakamıyor. Gezi Parkı eylemleri deyince panik atak geçiriyor.


Torunumda tırnak izleri var


Belediye Başkanı ve kayınpederi, Radikal gazetesine konuştu:

"Günlerdir kimseye konuşmadım. İnfial yaratacak bir hadise, torunumun ellerinde ve bacaklarında bile tırnak izleri var. Sayın Başbakanım arayıp geçmiş olsun dileklerini sundu.’’

ÜZERİNE İŞEDİLER

Bugün yazarı Ahmet Taşgetiren ise 'Genç kadının üzerine göstericilerin işediğini" yazdı.

Taşgetiren o dehşete düşüren detayı şöyle aktardı;

"Erkeklerden bazıları yere düşmüş bulunan genç kadının üzerine, (ne diyeyim bilmiyorum, nasıl anlatılır bu alçaklık, bu iğrençlik, bu vahşet, bu çirkeflik nasıl anlatılır bilemiyorum) idrarını boşaltmış, işemiş.

Bu, İstanbul'un göbeğinde yaşanmış."

Yazının tamamı için

BEBEĞİ SÜTTEN KESİLDİ

Başbakan Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında gündeme getirdiği o gelin, her şeyi tüm ayrıntılarıyla Star gazetesi yazarı Elif Çakır'a anlattı.

Yazar Çakır, bugünkü Başbakanlık Ofisi yakınında 6 aylık bebeğiyle yürürken taciz edilip, darp edilen gelinin sözlerine yer verdi. İşte o sözler:

“Ağaçlar kesilmesin Taksim’e AVM yapılmasın diyerek bir grup duyarlı insanların Gezi Parkı’nda eylem yaptıklarını biliyordum. Arkadaşlarımla birlikte Cumartesi günü Adalar’a gitmeyi planlamıştık. Gittik. Ve Adalar’da olduğumuz için gün içerisindeki gelişmelerden haberim olmadı. Telefonumda şarjım bitmek üzereydi, eşimi aradım ve geleceğim saati söyledim kendisine. Tam tahmin ettiğim gibi vapurdayken şarjım bitmiş. İskelenin oradan bir telefonla eşimi arayıp geldiğimi haber verdim o da yolda olduğunu söyleyip iskelenin karşısına geçmemi söyledi.

O esnada Kabataş’taki kalabalığı fark ettim. Gezi Parkı eylemcilerine destek eylemi olduğunu düşündüm.

Elimde bebek arabası yolun karşısına geçtim.

"BAKIN TAYYİP'İN  ...."

Ve beklemeye başladım.

Bir anda ‘Bakın Tayyip’in ...... burada gelin onu...’ diyen sesler duydum ve arkama baktığımda 25-30 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim kadınların bana karşı öfkeli bakışlarını görünce benden bahsettiklerini anladım.

Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım.

Bebek arabam elimden gitti.

Bir kadın “Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi vurun şuna” deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı.

"TEKER TEKER ASACAĞIZ"

Sonra bağırmaya başladılar. Devrim yaptıklarını, ihtilal yaptıklarını, ülkeyi bize teslim etmeyeceklerini, Erdoğan’ı asacaklarını, Erdoğan’ı da hepimizi de tek tek .....

Bir taraftan “Bu üllkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan” diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı.

‘Kutsal başörtüymüş, görün bakalım kutsalı size neler yapacağız’ diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular... ‘Asacağız Erdoğan’ı anladın mı’ diye bağırdılar.

"ÜZERİM İDRAR KOKUYORDU"

Hangi birini söyleyeyim nasıl anlatayım yaptıkları küfürleri.  Bir amcaydı sanırım müdahale etmeye çalıştı onu da öldüresiye dövdüler kızıyla birlikte.

Sonra uzaklaştılar. İnönü stadına doğru uzaklaştılar. O sırada tamamen kendimi kaybettim. Ondan sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu.  Yerimden kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.