BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.435,94
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın 3. Körfez çıkarması

Arap sermayesini Türkiye’ye çekmek için bölgeye ziyaretlerine devam eden Erdoğan, 12-13 Kasım tarihlerinde, körfez ülkelerinden Katar ve Bahreyn’e gidecek..

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerine yeni bir çıkarma yapıyor. Arap sermayesini Türkiye’ye çekmek için bölgeye ziyaretlerine devam eden Erdoğan, 12-13 Kasım tarihlerinde, körfez ülkelerinden Katar ve Bahreyn’e, beraberinde kalabalık bir işadamı heyetiyle ziyarette bulunacak.

Başbakan Erdoğan, buradaki temaslarında Arap sermayesinin Türkiye’ye çekilmesi için çağrıda bulunacak. Heyette bulunan iş adamları da yeni projeler hakkında görüşmeler yapacak.

Körfez’den Danimarka’ya
Başbakan Erdoğan, Körfez ülkelerini ziyaretinin ardından Türkiye’ye dönmeden NATO Asamblesi toplantısına katılmak için Danimarka’ya geçecek. Erdoğan, kasım ayı sonunda yurt dışı temaslarını Barcelona ve Malorca kentlerine giderek tamamlayacak.

Bu kentlere 27-28 Kasım’da gidecek olan Başbakan, Erdoğan, İspanya Başbakanı ve BM Genel Sekreteri Kofi Annan’ın da bulunduğu Medeniyetler projesi çalışmalarında hazır bulunacak.