BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.405,54
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ı gülümseten pankart

Gözler İstanbul'daki AK Parti MKYK toplantısında. Başbakan toplantıya girerken açılan pankartı görünce gülümseyerek el salladı

Abone ol

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı Sütlüce'de bulunan AK Parti İl Başkanlığı'nda başladı. Erdoğan toplantıya gelişte bir evden açılan pankartı görünce gülümseyerek el salladı.

İKİNCİ KEZ İSTANBUL'DA

Kamuoyunun yakından takip ettiği AK Parti MKYK toplantısı hep Ankara'da ve hafta içinde yapılıyordu. İkinci kez İstanbul'da ve haftasonu yapılıyor olması sebebiyle gözler bu toplantıya çevrildi. MKYK toplantısı seçim stratejilerinin ve parti politikalarının belirlendiği önemli bir toplantı.

akp-mkyk,-ak-parti-mkyk-istanbul.jpg

GEZİ İÇİN STRATEJİ BELİRLENECEK

Bugünkü toplantı ise Gezi Parkı olayları nedeniyle daha da önem kazanmış durumda. Erdoğan ile kurmaylarının Gezi olaylarını masaya yatırıp yeni stratejiler belirlemesi bekleniyor. Toplantıya ilişkin açıklamayı Cemil Çiçek'in yapması bekleniyor.

ERDOĞAN'I İL BAŞKANI KARŞILADI

Saat 13.00 itibariyle il başkanlığı binasına gelmeye başlayan MKYK üyelerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu karşıladı.

Saat 12.30 sıralarında Kısıklı'daki evinden çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, önce Haliç Kongre Merkezi'ne geldi.

Burada yaklaşık 1.5 saat kalan Erdoğan, MKYK'nın yapılacağı il başkanlığına ise tüm MKYK üyeleri geldikten sonra saat 13.55'te geldi.

AÇILAN PANKART

Erdoğan, bina önünde aracından indiği sırada çevredeki apartmanların birinin balkonundan gösterilen "Ey sevgili, sende anahtar vardır" yazılı pankart dikkat çekti.

erdoğana-pankart.jpg
Balkondakilerin seslenmesi üzerine Erdoğan'da el salladı. MKYK toplantısı saat 14.00 itibariyle başladı.