BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,63
ALTIN 2.382,39
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ı coşturan tezahürat

Başbakan Erdoğan, Kayseri'de AK Parti'nin düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitinginde büyük bir kalabalığa hitap etti.

Abone ol

Kayseri'de Milli İradeye Saygı mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, meydanı dolduran kalabalığın "Dik dur eğilme bu millet seninle" tezahüratlarıyle keyiflendi.

"SİZİN GADANIZI ALIRIM, GADANIZI"

Erdoğan, bu tezahüratları dinledikten sonra Kayseri'de sevgi ifadesi olarak söylenen "Sizin gadanızı alırım, gadanızı. Eyvallah" sözleriyle karşılık verdi. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

TORUNUM BİLE ÖĞRENDİ

"Bunu öyle söylediniz öyle söylediniz ki benim 3.5 yaşındaki torunum bile öğrendi. O bile sabah bakıyorum, odaya gelirken kapıyı çalıyor, dedeciğim gelebilir miyim? Gel. Ondan sonra 'dik dur eğilme bu millet seninle' diyor."

ZAHİDE NİNE ANALARINI AĞLATTI

Emekli hemşire Zahide Nine'nin Taksim'de eylemcilere attığı fırçayı hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Zahide Nine'yi gördünüz değil mi? Analarını ağlattı. Zahide Nine ne dedi? Bunlar Zahide Nine'yi tahkir etmeye kalktı. Ama o ne dedi dik durdu eğilmedi be. İşte o Zahide Nineler Nene Hatunların varislerdir. O Zahide Nine'nin eli öpülür. Zahide Nine susmadı, bunların ağzınının payını veriyor. Bunlar Zahide Nine'ye nasıl bakıyorlarsa millete de öyle bakıyorlar. Makarnacı, kömürcü diye aşağıladığı millet susmuyor. Millet bunların karşısında boyunlarını bükmüyor.