BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan Unakıtana ziyaret!

Erdoğan, kalp rahatsızlığı nedeniyle Hacettepe'de yatan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kalp rahatsızlığı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde yatan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti. Unakıtan'ı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ise "Sayın Unakıtan'ı iyi gördüm." açıklamasını yaptı.

Başbakan Erdoğan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo yapılan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne gelişinde basın mensuplarının beklediği protokol kapısı yerine Çocuk Acil girişinden hastaneye gelen Erdoğan, Unakıtan'la yaklaşık 20 dakika görüştü. Unakıtan'ın son durumuyla ilgili bilgi alan Erdoğan, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Bakan Unakıtan'ı ziyarete gelenler arasında Başbakan Yardımcısı Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Hazineden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve bazı bakanlar da yer aldı. Hastaneden çıkışında basın mensuplarının Unakıtan'ın durumuyla ilgili sorularını yanıtlayan Çiçek, "Sayın Unakıtan'ı iyi gördüm. Ameliyat olup olmayacağıyla ilgili konu tıbbi bir konu ben bilemem." dedi. Bakan Çelik ise, Unakıtan'ın her zamanki gibi iyi olduğunu ve 'espri' yaptığını kaydetti.

Bakan Unakıtan'ın son durumuyla ilgili edinilen bilgilere göre, anjiyo sonrasında üç damarında tıkanıklık olduğu ve şeker hastalığı nedeniyle ailesiyle yapılacak görüşmeye göre ameliyat konusunda karar verileceği öğrenildi. Unakıtan'ın bundan yaklaşık üç yıl önce de yine rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

(CİHAN)