BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.409,40
HABER /  MEDYA

Erdoğan'dan o adam hakkında bomba sözler

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı yemekli toplantıdan bomba kulis aktardı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Türkiye'yi sarsan operasyonun mimarı olarak bilinen savcı Zekeriya Öz'ü mü işaret etti?

-Bu adamın bizden talepleri oldu. Ergenekon'la mücadeledeki çabası nedeniyle 2 kez terfi ettirdik. Ama memnun kalmadı. Bizden bölgeyi istedi. Vermedik. O zaman siz görürsünüz diyor.

Yeni Şafak si Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi, Pakistan izlenimlerini anlattığı bugünkü yazısında, geçen hafta milletvekilleriyle toplantı yapan Erdoğan'ın basına yansımayan açıklamalarını köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin yazısından ilgili bölüm...

YOLSUZLUKLA SONUNA KADAR MÜCADELE

Başbakan Erdoğan bütçe görüşmelerinden sonra Cuma günü milletvekilleriyle yemekli bir toplantı yapmıştı. Orada Başbakan üç noktanın altını çiziyor.

1-Biz yolsuzlukla sonuna kadar mücadele ederiz. Üç Y yani yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla mücadele hedefimizi daha yola çıkarken ortaya koymuşuz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.

2-Bir operasyon başlatılıyor. İlk günden bakanlarımız hedefe konuluyor. Burada bir art niyet var. 14 ay takip yapmışsın. Neymiş bir çantayla eve girmiş, çanta olmadan çıkmış. Çantanın içinde ne vardı? Hepimiz bir eve giderken elimiz boş gitmeyiz. Bir çikolata alırız en azından. Niye operasyon yapmadın o zaman? Maksat farklı.

KİM BU ADAM? 

3- Bu adamın bizden talepleri oldu. Ergenekon'la mücadeledeki çabası nedeniyle 2 kez terfi ettirdik. Ama memnun kalmadı. Bizden bölgeyi istedi. Vermedik. O zaman siz görürsünüz diyor.

O adam kim?

İzlemeye devam edin. Daha neler çıkacak?