BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Erdoğandan mektup var

Okul harçlıklarından biriktirerek Gazze için 5 TL yardım yapan minik Muhammed Başbakan Erdoğan'ı duygulandırdı.

Abone ol

Antalya Korkuteli Osman Önal Yatılı Bölge İlköğretim Okulu 3'üncü sınıfında okuyan 9 yaşındaki Muhammet Eren Aydemir, okul harçlığından 5 TL biriktirdi. Harçlığını Gazze’deki çocuklara ulaştırmak isteyen Muhammet Eren Aydemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazarak Gazze'deki dramı anlattı, zarfın içerisine 5 TL de ekleyerek Başbakanlığa gönderdi.

Mektuptan etkilenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özel kalem Müdürü Hasan Doğan aracılığıyla teşekkür mektup yollayarak Muhammet'e teşekkür etti.

Hasan Doğan imzasıyla Muhammet'e gönderilen mektupta şunlar kaydedildi:
“Değerli yavrucuğum, sayın Başbakanımıza arz edilmek üzere göndermiş olduğunuz mektubunuzu ve Filitin halkına takdim edilmek için biriktirdiğiniz harçlığınızı aldım. Teşekkür ederim. Dost ve kardeş Filistin halkını karşı karşıya bulunduğu sıkıntıyı yüreğinizin derinliklerinde hissederek düzenlemiş olduğumuz kampanyaya katılmanız ve misk kokulu kaleminizin incileştirdiği kıymetli sözleriniz Başbakanımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu örnek davranışınızdan dolayı sizi canı gönülden kutluyorum. Vatanınıza, milletinize ve ailenize hayırlı birer evlat olmanız temennisi ile derslerinizde başarılar diliyor, sevgiyle kucaklıyorum.”

Doktor olmak istediğini belirten Muhammet Eren Aydemir, “Başbakanımıza bana gönderdiği mektup için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu etti. Ben okul harçlıklarımı gönderirken ve mektubu yazarken hiçbir karşılık beklemedim. Büyüyünce doktor olmak ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Çocukların yüzleri gülsün ve hep mutlu olsunlar. Bu yüzden doktor olmak istiyorum” diye konuştu.