BIST 10.267
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.393,09
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan HDP'ye: Onlar üst aklın uşaklarıdır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de HDP'ye; ''Onlar bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz onlar üst aklın uşaklarıdır'' sözleriyle tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memleketi Rize'de halka seslendi.

Erdoğan meclis'te dokunulmazlıklarının kaldırılması için oylama yapılan HDP'ye sert tepki gösterdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

ŞEHİT AİLELERİ KADAR ÜZÜLÜYORUZ AMA BEDELİNİ DE ÖDETİYORUZ

Şehitlik makamı sıradan bir makam değil. Bu topluluk şehadeta susamış ve şehadete koşan bir topluluktur. Ben inanıyorum ki bizim mehmetçiğimiz İsmini sevgili Peygamber'imizden alıyor. Mehmetçik şuanda gereğini yapıyor mu? Yapıyor. Şehit aileleri nasıl üzülüyorsa biz de öyle üzülüyoruz ama bedelini de ödetiyoruz.

ONLAR ÜST AKLIN UŞAKLARI

Onlar bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz onlar üst aklın uşaklarıdır. Kimse bu ülkede ameliyat yapamaz.

"BENİM SİZDEN RİCAM..."

Sizin dualarınız inanıyorum ki Rabbimin izniyle çok farklı tecelli edecektir. Ülkemiz için milletimiz için hayrolan ne ise o olsun. Biz Allah'ın huzurunda rükuda eğilmekten başka eğilmeyi tanımıyoruz. Biz beşer planında kimsenin karşısında eğilmedik. Bundan sonra da kimsenin karşısında eğilmeyiz.

BİR ÜMMET BİLİNCİYLE YÜRÜYECEKSİNİZ

Benim sizden ricam hep bir olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Biz burada böyle bir topalantı yapacağımızı duyurmadık ama sizler burada toplandınız. Sizler bir ümmet bilinci içerisinde yürüyeceksiniz. Biz de yürüyoruz hep beraber yürüyeceğiz. İşte 29 Mayıs geliyor. İstanbul'da bu yıl muhteşem bir kutlama yapacağız.