BIST 8.888
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,97
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Binali Yıldırım açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ile fikir ayrılıklarına düşüp düşmedikleri sorusuna cevap verdi. Erdoğan, fikir ayrılıklarının olabileceğini bunun da doğal olduğunu söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile zaman zaman fikir ayrılıklarına düştükleri yöndeki iddiaları değerlendirdi. Yıldırım ile gönül ve yol arkadaşlıklarının bulunduğunu ifade eden Erdoğan, fikir ayrılıkları konusunda da "Zaten farklı düşünmezseniz orada bir yanlışlık vardır" diye konuştu.

Erdoğan, ortak canlı yayında Cumhurbaşkanlığı'nın üçüncü yılına ilişkin Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı. Zaman zaman Ankara kulislerinde ortaya atılan Başbakan Binali Yıldırım ile fikir ayrılıkları yaşadıkları iddialarını değerlendiren Erdoğan, şöyle konuştu:

"Zaten farklı düşünmezseniz orada bir yanlışlık var demektir. Zaman zaman o farklılıklar olacak ki güzellikler olsun. Fikirlerin çarpışmasından hakikat güneşi doğar ama mesele ne? O istişareyi yapmaktır. Binali Bey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemden beri benim mesai arkadaşımdır, yol arkadaşımdır. Belediye başkanlığım öncesi de benim gönül arkadaşlığım, yol arkadaşlığım var. Belediye başkanı oldum andan itibaren de kendisini hemen belediyede yanıma aldım ve belediyeden itibaren de aynı yolda yürüyoruz. Partimizi kurduk beraberiz. Hükümet olduk, ulaştırma bakanı olarak beraberiz. Pek çok önemli adımları hamdolsun beraber attık. Şu anda da yine beraber yürüyoruz. Rabbim bu birlikteliğimizi, beraberliğimizi çok daha büyük hedeflere ulaşmak suretiyle daim kılsın diye dua ediyorum."

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığındaki üçüncü yılından fotoğraflar Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığındaki üçüncü yılından fotoğraflar Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığındaki üçüncü yılından fotoğraflar Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığındaki üçüncü yılından fotoğraflarHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN