BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
AK PARTİ

Erdoğan : "Temizlilk malzemelerinde tanzim satışları başlıyor"

Hükümet pahalı sebze ve meyveden sonra temizlik malzemeleri için de harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sebze-meyve satışları başlayan tanzim satışlarda, temizlik ürünlerinin de yer alacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören'deki Kalaba Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılması konusunda "Tanzim satış yerleri ile ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş durumda. Bunlarla da kalmayacağız temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız" diyen Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.

"Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

FİYATLARI TIRMANDIRMAYA BAŞLADILAR: Semt pazarı dedim...Niye? Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyaları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da Cudi'de Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

Sitene Ekle