BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
SPOR

Ünal Karaman maçın hakemi Ümit Öztürk'e tepki gösterdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kararlarıyla Trabzonspor'u çileden çileden çıkaran hakem Ümit Öztürk'e tepki gösterdi. Karaman, 'Orta okulda bakmak ve görmek diye bir konu vardı. İnsan bazen bakar ama görmez' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 21'nci haftasında Galatasaray'a karşı deplasmanda alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrasında basın toplantısında skoru ve maçı değerlendirdi. 

Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Karaman, "Maçı değerlendirecek olursak, bize yakışmayan şekilde başladık. Çok dar bir zamanda gördüğümüz pozisyondan dolayı penaltıdan gol yedik. Erkenden golü bulduk ama bize yakışmayacak tarzda bir gol yedik. Ben oyuncularımın bu durumunu normal karşılıyorum çünkü futbol karakterleri farklı olan insanlardan farklı karakter yaratmaya çalışıyoruz. 3'üncü golden sonra daha baskılı oynadık, pozisyonlar bulduk. Bu sırada ekrandan gördüm, penaltı verecek diye beklediğim pozisyonda penaltı gelmedi, belki başka şeyler konuşabilirdik penaltı olsaydı. Bazen galip gelirsiniz kaybedersiniz ama bazen yenilip daha iyi bir noktaya gelirsiniz. Biz bugün böyle bir müsabaka oynadık. Kısıtlı kadroyla hem lig hem kupada mücadele ediyoruz. Buna rağmen teslim olmayan, bitiş düdüğüne kadar saha içerisinde samimi duruş sergileyen oyuncularım var. Israrlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sitene Ekle