BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
SPOR

Ahmet Ağaoğlu: '17-18 yaşındaki gençlerin katledilişini izledik'

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Maça tartışmalı kararlar damga vururken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonrasında sert açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, 1915 yılında Trabzon Lisesi’nin bütün öğrencilerini Çanakkale'ye vatanı savunmaya gönderdiğini ve o lisenin 2 sene mezun vermediğini hatırlatarak, “Emperyalist kurşunlarıyla şehit oldular. Aradan 105 sene geçti değişen bir şey yok. Bugün yine Trabzon'un 17-18 yaşındaki gençlerinin farklı bir şekilde katledilişini izledik” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Oyuncularımızı kutluyorum. Gözlerinden, alınlarından öpüyorum. Takım ruhu içerisinde nasıl mücadele edilirse öyle mücadele ettiler. Arkadaşlar; 1915 yılında Trabzon Liseli bütün öğrencilerini Çanakkale'ye gönderdi, vatan savunmaya. O lise 2 sene hiç mezun vermedi. Şehit oldular. Aradan 105 sene geçti ve değişen bir şey yok. Trabzon'un 17-18 yaşında gençleri, Trabzon gençlerinin farklı şekilde katledilişini izledik.

Sitene Ekle
Etiketler