BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.398,66
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan şehit polisin cenaze töreninde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli'de şehit düşen Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in cenaze törenine katıldı.

Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Sultanbeyli'de şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in İstanbul'daki cenaze törenine katıldı. Erdoğan tören öncesi şehit polis Çeken'in ailesine taziyelerini iletti.

Sultanbeyli'de, Fatih Polis Merkezi Amirliği önünde çıkan silahlı çatışmada şehit olan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
 
Törene, şehit Emniyet Müdürü Çeken'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve emniyet mensupları katıldı. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören öncesi Beyazıt Çeken'in ailesine taziyelerini iletti.

145.20150810201017.jpg 
 
"TERÖRÜN MANTIĞI YOKTUR"
 
Düzenlenen törende konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, terörün mantığı olmadığını, teröristlerin ise hiçbir değer yargılarının bulunmadığını söyledi. Terör örgütlerinin mutlaka sonlarının hüsran olacağını ifade eden Şahin şöyle konuştu;

"Yeryüzünde hiçbir güç, hiçbir irade, hiçbir üst akıl, devletimizin bekasına, milletimizin istikbaline, yürüyüşüne engel olamayacak, milletimizin birlik ve beraberliğini, kardeşliğini bozamayacak, vatan dediğimiz ve canımızdan aziz bildiğimiz bu topraklarda barış ve huzur içinde yaşamamıza mani teşkil edemeyeceklerdir.
 
"MİLLETÇE BİNLERCE ŞEHİT VERDİK"
 
Dün gece Sultanbeyli ilçemizde bulunan Fatih Polis Merkezi'mize yapılan menfur saldırıyla ilgili olarak sadece ve sadece görevini yapmak üzere olay yerine giden Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü değerli mesai arkadaşım Beyazıt Çeken sabah saatlerinde hain ve kalleşçe bir saldırıyla şehit edildi. Biz bu toprakları vatan yapmak için milletçe binlerce şehit verdik, vatanımızı savunmak için de bir o kadar şehit veririz. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın."