BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan o sloganı atanları susturup...

Başbakan Erdoğan, Avcılar Meydanı'ndaki mitingde atılan bir slogan üzerine "Bir dakika" deyip, ilginç açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Başbakan Erdoğan bugün İstanbul'da bir dizi miting yaptı.

Önce Büyükçekmece'de konuştu ardından Beylikdüzü... Erdoğan'ın son adresi ise Avcılar'dı. Erdoğan'ın Avcılar'daki mitingine ise ilginç bir an damga vurdu.

ERDOĞAN BÜYÜKÇEKMECE MİTİNGİNDE KONUŞTU... TIKLAYIN

Erdoğan, alandakilerin, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" diye bağırmaları üzerine ise "Yoksa farklı bir şey düşünüyor musunuz? Biz Allah'tan başka kimsenin karşısında eğilmeyiz. Bizim rükuda eğilmemizden başka hiçbir eğilme olamaz. Öyle bunların alışageldiği tiplerden değiliz biz ve bizim bu yolculuğumuz bugüne kadar hep böyle geldi, böyle gidecek" dedi.

ERDOĞAN KORUMA MÜDÜRÜNÜ FIRÇALADI... TIKLAYIN

Erdoğan 18 İlde yaptığı mitinglerde çok büyük coşkuyla karşılandığını, İstanbul'da Büyükçekmece, Beylikdüzü ve en son Avcılar'da vatandaşların çok büyük tevvecühü ile karşındığını söyledi.

Erdoğan, birilerinin 17 Aralık, 25 Aralık ve en son Ocak ayında darbe yapmaya kalkıştığını ama amaçlarına ulaşamadığını söylerken bunlara en güzel cevabın 30 Mart'ta verileceğine inandığını söyledi.