BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan o başkanların istifasını mı istedi?

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından bu kez de aralarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de aralarında bulunduğu bazı belediye başkanlarının istifasının istendiği ileri sürüldü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aralarında Ankara'nın da bulunduğu bazı büyükşehirlerde belediye başkanlarının istifasını istediği ileri sürüldü. Hükümet Sözcüsü, istifalarla ilgili bilgisi olmadığını söylerken, kulislerde 9 belediye başkanının daha önümüzdeki günlerde istifa edeceği belirtildi.

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de görevini bıraktı. Ankara kulislerinde bu iki belediye başkanının ardından 9 belediye başkanının da istifasının istendiği ileri sürüldü.

LİSTE DE GÖKÇEK DE VAR İDDİASI

İddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de bulunduğu bazı isimlerin istifasını istedi. Listede 9 belediye başkanı var ve bunların çoğunluğu büyükşehir belediye başkanları.

BOZDAĞ'A SORULDU

Öte yandan Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a söz konusu iddia soruldu. Bozdağ, "Ben hükümet sözcüsüyüm. Parti sözcüsü değilim. Şu anda bu konuda bir bilgim yok. Parti sözcümüze sorarsanız onlardan daha iyi bilgiler alırsınız" ifadelerini kullandı.