BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Hatay'a giden Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti partisinin 6. Olağan Fatih İlçe kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın hedefinde Hatay'a karakol ziyaretine giden Kılıçdaroğlu vardı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da sınır karakoluna ziyarete eden gien Kılıçdaroğlu'na değinerek, "Şimdi Hatay'a falan gitmiş. Hani sanatçılarla dalga geçiyordun. 'O adamın yanında ne işin var' diyordun. Ne işin var senin Hatay'da. Niye? Hesaba çektiler, 'Yanlış yaptın' dediler." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti partisinin 6. Olağan Fatih İlçe kongresi dışarıda bekleyen kalabalığa seslendi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının yaklaşık 4200 olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay ziyaretini de eleştirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'a giden sanatçılara şok sözler

 NE İŞİN VAR SENİN HATAY'DA?

"Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Bak, hani gitmiyordun? Ne oldu? Şimdi Hatay'a filan gitmiş. Hani sanatçılarla filan dalganı geçiyordun. 'O adamın yanında ne işiniz var.' diyordun. Ne işin var senin Hatay'da ya? Niye? Kardeşlerim, hesaba çektiler, 'Yanlış oluyor.' dediler, 'Gitmen lazım.' dediler. Bu adam aynısını nerede yaptı bir de biliyor musunuz? 15 Temmuz'un sonrasında, 7 Ağustos'ta Yenikapı Mitingi'ni yaptık mı? Ben Yenikapı mitinginde ona da davet gönderdim. Sayın Bahçeli'ye gönderdim. Sayın Bahçeli anında cevabını verdi ve geldi. Ama beyefendi Bay Kemal, cuma akşamına kadar gelmeyeceğini söylüyordu. Son cuma akşamı, baskılar neticesinde o da geleceğini bildirdi. O bizim 7 Ağustos'taki barış, dayanışma mitingimize leke getirdi. Niye? Çünkü sonraki süreçte 7 Ağustos'un bir barış mitingi olmadığı, kardeşlik mitingi olmadığı istikametinde açıklamalar yaptı. Ne söylersen söyle. Biz milletle barışığız, biz milletimizle el eleyiz. Biz demokrasiyi yeniden inşa ediyoruz ve bununla bu yolda devam ediyoruz. Bizim ruhumuzda kardeşlik inşa edilmiş vaziyette. Çünkü biz birbirimizi Allah için seviyoruz. Biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. Akrabalık için değil, makam, mevki için değil, sadece Yaradan'dan ötürü."

Uçakta neler oldu? Sanatçılar silah istedi Ajda Pekkan kriz geçirdiUçakta neler oldu? Sanatçılar silah istedi Ajda Pekkan kriz geçirdiUçakta neler oldu? Sanatçılar silah istedi Ajda Pekkan kriz geçirdiUçakta neler oldu? Sanatçılar silah istedi Ajda Pekkan kriz geçirdiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu, sınırda karakolu ziyaret etti!

Erdoğan, partisinin Fatih 6. Olağan İlçe Kongresi öncesinde İBB Fatih Spor Kompleksi yanındaki alanda halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sonrasında alandakilere satranç takımı dağıttı.

Erdoğan'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ravza Kavakçı Kan ve Mehdi Eker, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Fatih Belediyesi'ne bağlı mehter takımı da Erdoğan'ın konuşması öncesinde, surlar üzerinde konser verdi. Konser sırasında mehter ekibinde yer alan bir grup, Türk devletlerinin bayraklarını taşıdı. Bazı çocukların da Erdoğan maskesi taktığı görüldü.