BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,64
POLİTİKA

Erdoğan: Filanca örgütü terör örgütü ilan etmen benim için geçerli değil

ANKARA^da düzenlenen TİKA Projeleri Tanıtım Töreni'ne katılan Recep Tayyip Erdoğan; ' Filanca örgütü terör örgütü ilan etmen benim için geçerli değil ' dedi.

ANKARA'da TİKA Projeleri Tanıtım Töreni'nde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör konusu ile ilgili şunları söyledi:


"Filanca örgütü terör örgütü ilan etmen benim için geçerli değil. Onlara karşı ne tür bir mücadele veriyorsunuz? Onların barındıkları, bulundukları yerlere ne tür baskınlar yapıyorsunuz? Yakaladıklarınızı deport ediyor musunuz veyahut da bunları Türkiye'ye teslim ediyor musunuz? Bunlar bu parasal kaynakları nerelerden buluyorlar? Bunları bizler biliyoruz. Kendilerine de bunları belgeleriyle beraber teslim ettik ama bir ses, yaklaşım yok. Bunların yaptığı ne biliyor musun? Baban öldü, başın sağ olsun. Böyle bir mantık olabilir mi? Babasız başı ben ne yapayım. Bize samimi yaklaşım gösterin. Eğer terör, kendisine karşı ortak bir mücadele vereceğimiz bir vaka ise o zaman burada samimi olalım. Bugün bize, yarın size."

Sitene Ekle
Etiketler