BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.392,93
GÜNCEL

Ertuğrul Özkök: Erdoğan ile Aydın Doğan eldivensiz bir saat konuşsa…

Hande Aydemir sordu, dikkat çeken yorumları ile Ertuğrul Özkök yanıtladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, 20 yıl yaptığı Genel Yayın Yönetmenliği'nden 2009 yılında ayrıldı. Ancak hala medyanın en çok konuşulan, yazdıkları en çok tartışılan isimlerinden biri.





Medyanın, her zamankinden daha çok Türkiye'nin gündeminde olduğu şu günlerde, tecrübeli ekran yüzü Hande Aydemir, İnternet Haber adına Hürriyet yazarını ziyaret etti.





Uzun bir sohbet ile medyayı, Türkiye'yi, AK Parti'yi, Erdoğan'ı, patronu Aydın Doğan'ı, işsiz gazetecileri, el konulan gazeteleri, hükümete yakın medya ile gerilimlerini, yazmak istediği kitapları, birgün Hürriyet kapanırsa yapacaklarını konuştular... Kısaca pek çok konuda Hande Aydemir sordu, dikkat çeken yorumları ile Özkök yanıtladı.









BAK HAYATIM BENİ CUMHURBAŞKANI
İLE POLEMİĞE SOKAMAZSIN





HA- Basın özgürlüğü. Can Dündar, Erdem Gül… Anayasa Mahkemesi'nin kararı ve Erdoğan'ın olay açıklaması.





EÖ- Bak hayatım beni Cumhurbaşkanı ile polemiğe sokamazsın.





HA- Amacım sizi Cumhurbaşkanı ile polemiğe sokmak değil. Ne düşündüğünüzü soruyorum sadece.





EÖ- Tekrar söylüyorum Cumhurbaşkanı ile polemiğe girmem. Ama Cumhurbaşkanı fikrini söylemiştir. Ben de söyleyeyim. Cumhurbaşkanının Anaya Mahkemesi’nin kararına saygı duymama hakkı var ama uymama hakkı yok. Yani eğer ülkede Anayasa varsa, kanunlar varsa, benim fikrim bu değil diyebilirsiniz ve saygı duymazsınız. Ben de Silivri'deki davalarla ilgili verilen kararların hiçbirine saygı duymadım. Haklı da çıktım. Ama uygulama başka bir şey.

Sitene Ekle
Etiketler