BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
MEDYA

Yüzüğü ile geldi ama... Bakın neden reddedildi

Esra Erol'da evlilik teklifi alan Sevim Hanım, talibi misafirlikte kendisine iş bırakmadığı için damat adayını reddetti.

Esra Erol'da Sevim Hanım'a talip olan ve onunla evlenme yolunda ilerleyen Ferdi Bey, canlı yayında darbe üstüne darbe yedi.


Gelin adayı tarafından terk edilen ve 1 hafta boyunca kendisine gelemeyen Ferdi Bey, Sevim Hanım'ın kendisinden ayrılma gerekçelerini öğrenince büyük üzüntü yaşadı. 'İş bulacağım dedi ama bulmadı. Tembel biri olduğunu düşünüyorum ayrıca misafirliğe gittiğimizde bize iş bırakmadı. Tüm hizmeti kendisi yaptı.Çay koydu, sehpa çıkardı. Erkek dediğin biraz ağır olur. Kadınların içinde ne işin var?' diyerek talibini eleştiren Sevim Bey, bu ayrılık isteğiyle Esra Erol'u şaşırttı. 'Bu kötü birşey mi?' diyen Esra Erol'un şaşkınlığını çürüten kişilerse locadaki adaylar oldu. Tüm eleştirilere rağmen Sevim Hanım'dan vaz geçmeyen Ferdi Bey,  kendisini istemediğini söylemesine rağmen gelin adayına evlilik teklif etti. Fakat yaptığı tüm sürprizlere rağmen Sevim Hanım'ın ayrılık kararını değiştiremedi. İşte canlı yayındaki o hüzünlü ayrılık anı.

Sitene Ekle
Etiketler