BIST 10.330
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.457,05
HABER /  DÜNYA

Erdoğan Fas’a geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan ziyaretlerinin ilk durağı olan Fas’a geldi. <br/>Başbakan Erdoğan ve beraberi...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan ziyaretlerinin ilk durağı olan Fas’a geldi.
Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan ANA uçağı TSİ 17.00 sıralarında Rabat Uluslararası Sale havalimanına iniş yaptı. Havalimanında Fas Abdulilah İbn Kiran tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan daha sonra temaslarına başlamak üzere havalimanından ayrıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fas’taki resmi temaslarına Fas Kralı VI. Muhammed ile görüşerek başlayacak. Fas Başbakanı Abdulilah İbn Kiran ile ikili ve heyetler arası görüşmeye katılacak olan Erdoğan, iki ülke arasında anlaşmaların imzalanmasının ardından İbn Kiran ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyecek. Türkiye-Fas İş Forumu toplantısına katılacak olan Erdoğan daha sonra Fas Başbakanı İbn Kiran’ın ev sahipliğindeki resmi akşam yemeğine katılacak.
Başbakan Erdoğan’a Fas temaslarında, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu eşlik ediyor.
(İHA)