BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan CHP'yi tencere tava ile vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de halka hitap etti.

Abone ol

Eskişehir'de düzenlediği mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yine muhalefeti topa tuttu.

Konuşmasında özellikle CHP'ye yüklenen Erdoğan, Gezi eylemlerinin çevreciği istismar ettiğini söylerken CHP'li belediyelerin çevre politikalarını eleştirdi.

İşte Erdoğan açıklamalarından satır başları:

HEPSİ MECLİSİ TERK ETTİ

Türkiye'de laiklik elden gidiyor diyorlardı. Cumhurbaşkanı seçtirmemek için her türlü yola başvuruyorlardı. 12 Eylül mağduruyuz diyen muhalefet partileri darbe anayasasına sahip çıktı. Biz anayasayı değiştirelim deyince hepsi meclisi terk etti. CHP-MHP ve HDP terk etti. Maalesef bizim içimizden de hainler çıktı. Bunların ne olduğunu anlayın. Bunlar birbibirinin aynısıdır. Bunların gezi eylemlerinde çevreci maskesi takıp bize saldırdılar. Ey CHP Yalova'da ağaçları söktün mü? Sarıyer'de söktün mü? Nerdesiniz tencere tavacılar.

DEMEK Kİ MUTFAKLARINDA TENCERE TAVA KALMADI

Bunların, demokrasiyle yakından uzaktan alakası yok. Gezi eylemlerinde çevreci maskelerini taktılar, yerleri değiştirilen 12 tane ağacın altına saklanıp, bize saldırdılar. Ey CHP, Yalova'da ağaçları söktün mü? Ey CHP Sarıyer'de ağaçları söktün mü? Neredesiniz, tencere tavacılar, niye konuşmadınız? Demek ki mutfaklarında tencere tava kalmadı. Onu çünkü bize karşı kullandılar.

BUNLAR BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Türkmen kardeşlerimize, Bayırbuçak Türkmenlerine yardım götüren MİT tırlarıyla ilgili ihaneti, alçaklığı gördünüz değil mi? Bu gazetenin, hangi gazete olduğunu biliyorsunuz. Cumhuriyet gazetesinin bugüne kadar bu ülkede zerre kadar bir hayrı oldu mu? Şimdi onun genel yayın yönetmenin bu attığı başlık yeni değil ki. Bunu paralel daha önce yaptı zaten ve paralelci yargı mensupları şu anda yargı yolunda. Bunlar bunun bedeli ödeyecekler.