BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.436,05
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan, Büyükanıt ve Baykal

TBMM Tören Salonu'nda ikili, üçlü sohbetler yaşandı. Büyükanıt ve Erdoğan'a Baykal da katıldı.

Abone ol

TBMM Başkanı Bülent Arınç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlamaları kabul etti. Tören Salonuna ilk önce Danıştay Başkanı Çörtoğlu geldi. Yargıtay Başkanı Arslan, yerini aldıktan sonra Çörtoğlu ile sohbet etti.

Gül, Devlet Bakanları Ali Babacan ve Nimet Çubukçu ile Adalet Bakanı Cemil Çiçek, tören salonuna birlikte geldi ve yüksek yargı organlarının başkanlarıyla tokalaştıktan sonra yerlerini aldı.

Orgeneral Büyükanıt da yüksek yargı organlarının başkanları ile tokalaştıktan sonra yerine geçti. Başbakan Erdoğan da protokoldekilerle tokalaştıktan sonra Büyükanıt'ın yanına giderek, bir süre sohbet etti. Konuşma sırasında Orgeneral Büyükanıt'ın eliyle ağzını kapattığı gözlendi.

Daha sonra Abdullah Gül de bu sohbete katıldı. Baykal da protokoldekilerle selamlaştıktan sonra Erdoğan, Büyükanıt ve Gül'ün yanına giderek tokalaştı ve sohbete katıldı. Sohbete bir süre Şener de dahil oldu. Anayasa Mahkemesi Başkanı Tuğcu, Erdoğan, Büyükanıt ve Gül'ün 3'lü fotoğrafını çekmek isteyen foto muhabirlerinin ricası üzerine kenara çekildi.