BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.406,95
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan bisiklet dağıttı

İstanbul Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle, başarılı öğrencilere bisiklet dağıttı

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle, başarılı öğrencilere 9 bin bisiklet dağıttı.

Törende bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, öğrencilere seslenerek, "Sizlerle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye'nin geleceği çok parlak. Yarınlardaki umudumuz siz gençlerseniz" dedi.

Ali Sami Yen Stadyumu'nda yapılan törene Erdoğan'ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başbakan Erdoğan tören başlamadan önce üzeri açık bir jeepe binerek törene katılan vatandaşları selamladı.

Yağmur altında gerçekleşen törende öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, "Sizlerle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye'nin geleceği çok parlak. Yarınlardaki umudumuz siz gençlerseniz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, öğrencilere başarılı olmalarından dolayı hediye vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Topbaş ayrıca, İstanbul'da 650 kilometre bisiklet yolu yapmayı vaad etti.

Yağmur nedeniyle öğrencilere verilmek üzere getirilen bisikletler tören sonrasında Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından acele bir şekilde dağıtıldı. Başbakan Erdoğan da sembolik olarak 5 öğrenciye bisiklet verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yağış ihtimaline karşın törene katılanlara dağıtmak üzere çok sayıda yağmurluğu stadda hazır bulundurdu.