BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Egeli gazetecilere ödül!

Aydın Gazeteciler Cemiyeti 2005 yılı basın ödülleri, düzenlenen törenle dağıtıldı.

Abone ol

Geleneksel olarak düzenlenen basın ödülleri töreni, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Aydın Şubesi'nde yapıldı.

Törende, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Müdürü Fuat Bol, eski Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı Nail Güreli ile Star Gazetesi köşe yazarı Ali Kayadibi'ne, AGC Ödül Komisyonu ''Özel Ödülü'' sunuldu.

-AGC 2005 YILI BASIN ÖDÜLLERİNİ KAZANANLAR-

''Günlük Kitle Organı Gazete ve Çalışanları'' kategorisinde, ''genel haber'' dalında AA İncirliova Muhabiri Sinan Özmüş, ''fotoğraf'' dalında İHA Aydın Temsilcisi İbrahim Kılınç ve ''spor haberi'' dalında Cihan Haber Ajansı Aydın Temsilcisi Osman Akçay'a ödülleri, DSP Parti Meclisi Üyesi Önder Aksakal tarafından verildi.

Törende Söke Gerçek Gazetesi, Gazete 2000, Bakış Gazetesi, Mücadele Gazetesi, Maraton TV, Radyo Ay-Mega, Selma Aybek, Bülent Çam, Yılmaz Ölmez, Arzu Telef, Arzu Özhavutçu, Necla Baydemir, Levent Tuncer, Durmuş Ali Kılınç ve Bülent Turaba'ya çeşitli kategorilerde ödül verildi. Törene Aydın Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Tonay, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun ve Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Oruç ile çok sayıda davetli katıldı.