BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.414,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Bayraktar'ın 'torun' molası

Kabinenin ailesine düşkünlüğü ile bilinen bakanlarından Erdoğan Bayraktar, kameramıza bakın nerede nasıl takıldı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yoğun iş temposu nedeniyle torun hasreti çekince çareyi torunları konferanslara getirtmekte buldu.

64 yaşındaki Erdoğan Bayraktar, kabinenin 5 çocuk sahibi bakanlarından. Ailesine düşkünlüğü ile bilinen Bayraktar, torunlarına ise aynı bir sevgiyle bağlı...

Bakanlığı nedeniyle Ankara'da ikamet eden Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da yaşayan torunlarından uzun süreli olarak ayrı kalıyor. Torun hasreti ağır bastığında ise formülü bulmuş.

Arıyor oğlu Abdullah Bayraktar'ı;
-"Torunlarımı özledim getirde bir göreyim" diyor...

ZİRVE ARASI TORUN SEVGİSİ

12. Gayrimenkul Zirvesi'nin açılışına katılmak için İstanbul'a gelen Bakan Bayraktar, zirveyi torunları ile buluşmak için de fırsat olarak değerlendirmiş.

Vakti dar olduğu için de oğlunu arayıp torunlarını zirveye getirtmiş. İnternethaber.com Erdoğan Bayraktar'ı işte bu zirvede torunlarını severken görüntüledi.

Bayraktar'ın kucağına alıp öpücüklere boğduğu torunun ismi kendi adını (Erdoğan Bayraktar) taşıyor. Daha küçük olan torununun ismi de Mustafa Bayraktar... İşte Erdoğan Bayraktar'ın "iki arada bir derede" fırsat bulup hasret giderdiği torunları;