BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Bahçeli'yi yine kasetle vurdu!

AK Parti lideri Erdoğan, Afyon'dan Bahçeli'ye kasetlerle yüklendi!

Abone ol
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyon'da cepheyi genişletti hem Kılıçdaroğlu'nu hem de Bahçeli'yi kasetlerle vurdu. Bahçeli'nin haftasonu İstanbul'dan söylediği "gök kubbeyi üzerine yıkarım" sözlerine sert sözlerle yüklenen Erdoğan, kasetleri hatırlatarak sen önce kadrona sahip çık diye seslendi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "Bahçeli, gök kubbeyi üzerimize yıkacakmış. Hey Allah'ım. Güler misin ağlar mısın. Hangi gökkubbeyi kimin üzerine yıkacaksın, sende o mecal var mı?" dedi. 

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuşan Erdoğan, "Gökkubbeyi başınıza yıkarız" diyen Bahçeli'ye de yanıt verdi. Erdoğan şöyle konuştu:

"CHP'de kaset mağduru genel başkan gitti, kaset malulü bir genel başkan geldi. Bugünlerde MHP de kaset mağduru. Biz en başından itibaren bu ahlaksızlığa prim vermedik, bu ahlaksızlığı siyasetin malzemesi yapmaktan özenle kaçındık. CHP'si de, MHP'si de özeleştiri yapmak yerine doğrudan AK Parti'yi suçladı. Şu anda yargı görevini yapıyor mu? Yapıyor. Yürütme işini yapıyor mu? Yapıyor. Ağız birliği yaptılar AK Parti'yi suçluyorlar. Haddinizi bilin. Afyonlu ünlü hattatımız var. Hattat Karahisari. Onun hattıyla ben bunlara tekrar sesleniyorum, 'edep yahu!' AK Parti sizin kirli işlerinizin, kirli ilişkilerinizin takipçisi de meraklısı da değil. Sağa sola çamur atmayı bırakın da önce özeleştirinizi yapın. Yüzleri kızaracağı yerde AK Parti'ye çamur atmaya kalkışıyorlar. Değerli kardeşlerim; Sayın Bahçeli 'gökkubbeyi üzerine yıkacağım' diyor. Güler misin, ağlar mısın? Ya hangi gök kubbeyi, kimin üzerine yıkıyorsun? Sen de o mecal var mı? Önce sen yönettiğin şu kadroya hakim ol.''

KASETLER ÖZEL Mİ?

Gayri meşru işin özeli olmayacağını ifade eden Erdoğan, ''Hele hele bu Müslüman topluluğa, bunun siyasetinde önde gelen isimlerine bu yakışır mı? Gayri meşru ise bunu özele sokmak yanlıştır. 'Kadına önem veriyoruz' diyeceksin, en büyük tacizi kadın üzerinden yapacaksın. Kadın dernekleri de bunlara sahip çıkıyor. Bunları anlamak mümkün
değil'' diye konuştu.

Erdoğan, hükümetin, güvenlik güçlerinin, istihbarat birimleri ve yargının kaset olayını takip ettiğini belirtti.