BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erdoğan, Bahçeli ve Baykal'a örnek olsun

Siyasetin hergün liderlerin açıklamalarıyla gerildiği Türkiye'de AK Parti, CHP ve MHP'li genç başkanlardan liderlerine örnek olacak davranış

Abone ol

AK Parti, CHP ve MHP'nin İstanbul İl Gençlik Kolları temsilcileri, kan bağışında bulunarak Türk Kızılayının kampanyasına destek verdi.

Partili gençlerin buluştuğu Türk Kızılayı Çapa Kan Merkezi önünde düzenlenen törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, bugün bir ilki yaşadıklarını belirterek, burada yapılan işin siyaset olmadığını, sosyal sorumluluk projesi altında bir buluşma gerçekleştiğini söyledi.

Bu durumun Türk insanının iyilikte birleştiğinin göstergesi olduğunu vurgulayan Küçükali, ''Hepsi ayrı ayrı bir siyasi partinin temsilcileri. Ancak burada sosyal sorumluluk projesinde bu birlikteliği, bu kucaklaşmayı görüyoruz. Hepsine katkıları için çok teşekkür ediyorum'' dedi.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir de sosyal sorumluluk projelerinin çok önemli olduğunu düşündüklerini belirterek, Kızılayın bu kampanyasında kol kola gelmenin çok önemli olacağını söyledi.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ellergezen de bu projeye katılma teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini dile getirerek, Kızılayın Türkiye için çok önemli bir yer almaya devam edeceğini bildirdi.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı Temsilcisi Hakan Bakmaz da MHP olarak ülke menfaatine hizmet edecek bütün sosyal sorumluluk projelerinde yer alacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından temsilciler ve beraberindekiler, form doldurarak kan bağışında bulundu. Gruptan bazı gençler de Horon oynadı. Horona, Küçükali de eşlik etti.