BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,63
ALTIN 2.382,39
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Ahmet Davutoğlu'nu unutunca...

AK Parti Genel Başkanı ve yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun isminin açıklandığı toplantıda Erdoğan'ın unutkanlığı herkesi güldürdü.

Abone ol

İNTERNETHABER-ÖZEL İÇERİK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni Başbakan'ın Ahmet Davutoğlu olduğunu dün akşam düzenlediği bir basın toplantısıyla ilan etti.

Davutoğlu'nun ismini açıklamadan önce kurmaylarına uzun bir konuşma yapan Erdoğan, 12 yılın verdiği alışkanlıkta konuşması sonrası Davutoğlu'nu kürsüye çağırmayı unuttu.

Konuşmasının tamamlaması ardından kürsüden ayrılan Erdoğan, sahneden inmek üzereyken görevliler tarafından uyarıldı. Uyarı ardından kürsüye geri dönen Erdoğan önce gülümsedi ardından da şu sözlerle Davutoğlu'nu çağırdı.

"Heralde bunlar bizim ilk günlerimiz. Bu salonda benim son konuşmam. Yeni genel başkanımızın MYK'mızın aldığı karar sebebiyle kürsüye davet ediyorum, hitabını rica ediyorum."

Erdoğan'ın bu sözleri sonrası kürsüye gelen Davutoğlu 12 yıl aradan sonra AK Parti çatısı altında Başbakan Erdoğan'dan sonra konuşma yapan ilk isim oldu.

Erdoğan'ın Davutoğlu'nu unuttuğu o anlarda kameralar da kayıttaydı. İşte o anlar;

DAVUTOĞLU HEYECANINI SAKLAYAMADI

Erdoğan'dan sonra kürsüye çıkıp mesai arkadaşlarına seslenen Davutoğlu güçlü bir konuşma yapsada sözlerinin başında heyecanına yenik düştü. Erdoğan'a 'Sayın Cumhurbaşkanım' diye sözle başlayıp salondakileri selamlarken, MYK ve MKYK üyelerine teşekkür ederken heyecandan dili sürçtü.

İşte o anlar;