BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  MAGAZİN

Ercan Yazgan kimdir ölüm sebebi ne eşleri ve çocukları kim?

Ercan Yazgan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Ercan Yazgan'ın ölüm sebebi ne soruları merak edildi. Felç geçirerek hastaneye kaldırılan Ercan Yazgan dün gece vefat etti. Ölüm nedeni kayıtlara İskemik serebrovasküler hastalığı olarak geçti. Peki Ercan Yazgan kaç kere evlendi, eşleri kim, kaç çocuğu var, Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan kim? İşte Ercan Yazgan'ın biyograsfisi

Abone ol

Ercan Yazgan kimdir, kaç yaşında vefat etti, ölüm sebebi ne soruları usta oyuncunun vefat haberinin ardından merak edilidi. Felç geçirdiği için hastaneye getirilen oyuncudan kötü haber geldi. Bizimkiler'in Cafer'i olarak gönüllerde yer eden usta oyuncu 71 yaşında vefat etti. Ercan Yazgan'ın ölüm sebebi kayıtlara İskemik serebrovasküler hastalığı olarak geçti. 

Peki Ercan Yazgan kaç kere evlendi, eşleri kim, Ercan Yazgan'ın kaç çocuğu var. Babasını inkar eden kızı Billur Yazgan kimdir, oyuncu Buket Dereoğlu'nun öz babası mı? İşte usta oyuncunun hayatından bilinmeyenelr ve merak edilenler.

Acı haberi, Ercan Yazgan'ın tedavi gördüğü hastane de sosyal medya hesabından duyurdu.

Saygı Hastanesi şu açıklamayı yaptı:

"Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan, İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur.

Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

ERCAN YAZGAN KİMDİR: Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde hayata gözlerini açtı. Sinop’ta dünyaya gelen Yazgan, ilk oyunculuk deneyimini 1963 yılında rol aldığı Susuz Yaz isimli sinema filmi ile yaşadı. Sonrasında çok sayıda projede yer alan Ercan Yazgan, Perihan Abla isimli dizide rol alması ile tanınmaya başladı. Bu dizinin ardından herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Ercan Yazgan, özellikle 1989 yılında yayınlanmaya başlayan Bizimkiler isimli sevilen dizide canlandırdığı kapıcı Cafer rolü ile hafızalarımıza yer etti. Dizide, 13 yıl boyunca rol aldı.

ERCAN YAZGAN EVLİLİKLERİ: Hayatı boyunca dört evlilik yapan usta oyuncu Ercan Yazgan, üçüncü evliliğini tiyatrocu İdil hanım ile gerçekleştirdi. Bu evliliğinden, ünlü oyuncu Buket Dereoğlu üvey kızıdır. Eran Yazgan, dördüncü evliliğini ise, Ceyhan hanım ile yaptı. Ercan Yazgan’ın, bu evliliğinden Billur ve Tuğçe Yazgan ile birlikte Bilgehan isimli çocukları dünyaya geldi.