BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  GÜNCEL

Epilasyon yüzünden bacakları yandı

Gaziosmanpaşa'da bir estetik ve güzellik merkezine giden öğretmenin bacaklarında ikinci derece yanık oluştu.

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da bir estetik ve güzellik merkezine giden öğretmen B.A epilasyon esnasında bacaklarında kasık hizasından ayak bileklerine kadar ikinci derece yanık oluştuğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. Savcılık, estetik ve güzellik merkezi görevlileri hakkında "Olası kastla yaralama" suçundan soruşturma başlattı.

B.A. avukatı aracılığı ile savcılığa verdiği dilekçede epilasyon sırasında görevliye bacaklarında yanma hissettiğini söylediğini belirterek, "Görevli uygulamaya devam etti. 'Az kaldı, bitsin diye yapıyorum, sık dişini' dedi" iddiasında bulundu.

Yeni evli olan öğretmen B.A, geçen yıl Gaziosmanpaşa'da bulunan bir estetik ve güzellik merkezine giderek bacaklarına lazer epilasyon yaptırmaya başladığını belirttiği dilekçesinde, "Çeşitli aralıklarla epilasyon için gittiğim merkeze son olarak 5 Şubat'ta 2011 gittim. Son seans sırasında bacaklarımda yanma hissettim. Yetkiliyi uyardım. Bana 'az kaldı, sık dışını' dedi.

İşlem bittikten sonra bacaklarımdaki yanıkları fark ettim. Hastaneye gittim ve ikinci derece yanık olduğu şeklinde rapor aldım" dedi.

Dilekçesinde bir kaç aylık evli olduğunu belirten B.A., psikolojisinin bozulduğunu ifade ederek, bacaklarında yanık oluşmasına sebep olan sorumlular hakkında dava açılmasını talep etti.