BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.442,65
HABER /  GÜNCEL

Enkaza ulaşıldı iddiası teyit edilemedi

2 gündür süren arama kurtarma çalışmalarından umutlandıran bir haber geldi. BBP'ye gelen habere göre enkaza ulaşıldı.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, içinde 3 kişinin bulunduğu helikopter enkazına ulaşıldığına dair bir bilgi geldiğini belirterek, o bilgiyi teyit etmek için çalıştıklarını söyledi. Ancak aradan geçen saatlere rağmen bir teyid bilgisi gelmedi... Yazıcıoğlu'nun kurtulduğunu iddia eden kişinin cuma namazından çıkan bir partili olduğu anlaşıldı.

ENKAZA ULAŞILDI BİLGİSİ

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında kaybolan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişiyi arama çalışmaları bugün sabahın çok erken saatlerinden itibaren yeniden başladı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Süleymanlı köyü yakınlarında içinde 3 kişinin bulunduğu helikopter enkazına ulaşıldığına dair bir bilgi geldiğini o bilgiyi teyit etmeye çalıştıklarını söyledi.

BÖYLE BİR DURUM YOK

Ancak Yazıcıoğlu'nun kurtuluduğuna dair sözleri Cuma namazı sonrasında parti önünde bir kişinin yaptığı anlaşıldı. Bu açıklamanın hemen ardından Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, böyle bir durumun sözkonusu olmadığını, parti yetkilileri dışından yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini bir gelişme olursa partililer tarafından açıklama yapacılacağını söyledi.