BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Baykalın dediği olacak

Bakan Faruk Çelik, 250 üyenin AKP'ye katılım töreninde seçimden beklentilerini dile getirdi."İnşallah Baykal'ın dediği olacak ve %52 oy alacağız" dedi.

Abone ol

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın dediği gibi partimiz yüzde 52 oy alacak" dedi.

Anavatan Partisi Yıldırım eski İlçe Başkanı Mehmet Çetin ve beraberindeki 250 üyenin AK Parti'ye katılım töreninde konuşan Bakan Çelik, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Yerel seçimlerin önemine de değinen Çelik, "Siyaset artık ilkeler ve projeler üzerine yapılmalı. Projeniz varsa alternatifleriniz varsa Türkiye'nin önüne çıkacaksınız ve ben şu meseleyi şu problemi şu imkanlarla çözeceğim diyeceksiniz. Eğer bunu diyemiyorsanız o zaman siyasette var olmayacaksınız. Zaten bugün ana sıkıntımız bu. İktidar sıkıntımız yok. Sıkıntı muhalefetin proje ve çözüm üretememe sıkıntısıdır. Yapılan icraatları tenkit edememe ve alternatif üretememe sıkıntısı var. 29 Mart seçimleri muhalefetin dizaynı açısından önemli. İnşallah Baykal'ın dediği olacak ve oylarımız yüzde 52 olacak. Bu oy oranları son derece önemli" dedi.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Çelik, "Türkiye bu seçimde istikrarı koruyup, istikrara desteği devam ettirirse Türkiye nomalleşecek. Demokrasi iyiden iyiye oturacak ve muhalefette kensine çeki düzen verecek, iktidara nasıl alternatif üretirim diye bir yapılanma içerisinde olacak. İnşallah biz canla başla çalışmamızı sürdüreceğiz" diye konuştu.