BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.445,39
HABER /  GÜNCEL

Demirel Erbakan kadar olamadı!

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu "şu saate kadar bekledim" dedi... Ardından da eski tüfeklere ateş püskürdü. Soylu bu kez ağır konuştu;

Abone ol

Demokrat Parti Başkanı Süleyman Soylu parti geleneğinden gelip de kendisine destek vermeyenlere ateş püskürdü. Soylu'nun öfkesinden Demirel de nasibini aldı. "Erbakan kadar olamadılar" dediği eski tüfekler için "Ergenekon'a destek verdiler. DP'ye 'oy atın' demediler. Bu hakkımı helal etmeyeceğim. Öbür dünyada onların yakasına yapışacağım" diye konuştu.

'Erkan Tan ile Başkent'ten programına katılan DP Başkanı Süleyman Soylu Tan'ın sorusu üzerine Demokrat Parti geleneğinden geldiklerini söyleyip de DP'ye sahip çıkmayanlara veryansın etti.

Soylu şunları söyledi:

"Bu saate kadar bekledim. Bu partide cumhurbaşkanlığı yapmış, genel başkanlık yapmış, başbakanlık yapmış bütün insanlardan hala "DP'ye oy verin. Soylu'ya sahip çıkın' diye ağzı dolu dolu bir çağrı gelmedi.  

NECMETTİN ERBAKAN KADAR OLAMADILAR

Ben tam 15 aydır bütün vatanı dolaştım. Gece saat 2,5'da kar altında miting yaptım. Günde 20 saat çalıştığım oldu. Bu hakkımı onlara helal etmeyeceğim. Öbür dünyada yakalarına yapışacağım.

Saadet Partisi mitingine 80 yaşına rağmen, tekerlekli sandalye ile katılan Necmettin Erbakan kadar olamadılar.  

ERGENEKON'A DESTEK VERDİLER SP'YE VERMEDİLER

Adnan Menderes'leri, Fatin Rüştü Zorlu'ları, Hasan Polatkan'ları asan zihniyete destek verdiler, Ergenekon'a sahip çıktılar da DP'ye oy verin demediler... "