BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,78
ALTIN 2.409,24
HABER /  GÜNCEL

Enişte tacizi öldürdü

Kocasının yeğenini taciz ettiğini öğrendi. Dünya başına yıkıldı. Ardından...

Abone ol

İzmir Torbalı'da 42 yaşındaki B.K., son iki aydır, eşinin yeğeni olan M.A"ya ilgi duymaya, sürekli olarak evine davet etmeye başladı.

Olay günü de küçük kızı önce orman fidanlığına, ardından da zeytinlik alana götüren B.K., iddiaya göre burada kıza cinsel saldırıda bulundu. Küçük kız dönünce durumu halası B.K.'ya anlattı. Bunu öğrenen genç kadın kendini iple evin tavana asıp intihar etti. M.A.'ın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan B.K. tutuklandı.

“SENİ SEVİYORUM”

M.A., savcılıkta verdiği ifadesinde “Sık sık evlerine davet ediyordu. Olay günü önce alışveriş merkezine gittik. Burada benim elimi tutmak istedi. Karşı çıktım. Bana "Seni kızım gibi, sevgilim gibi seviyorum, sevgilim aşkım" gibi sözler söylüyordu. Bu davranışlarını halama anlattım. Halam bunları duyunca rahatsızlandı. Hastanede tedaviye alındı. Ardından eve gittik. Yeniden arabayla gezmeyi teklif etti. Halam gitmemem için işaretler yaptı. Eniştem halamı alıp odada bir süre konuştu. Ardından gitmeme izin verdi. Önce fidanlığa gittik, ardından ıssız bir alana götürdü. Burada üzerimdeki giysileri zorla çıkarttı. İkimiz de çıplaktık. Kaçmak istedim. Yakalayıp otomobile zorla soktu. Burada bana tecavüz etmek istedi. Bağırmaya başlayınca korktu. Eve döndük. Tuvalette uzun süre kalınca halam gelip sordu. Ben de eniştemin bana karşı yaptıklarını anlattım. Daha sonra halam intihar etti.”