BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.439,22
HABER /  SPOR

En stratejik maçımız

Tümer, Yunanistan karşılaşmasının grubun en stratejik maçı olacağını söyledi.

Abone ol

Milli futbolcu Tümer, Yunanistan karşılaşmasının grubun en stratejik maçı olacağını söyledi.

Yunanistan'daki maçtaki ortamın çok farklı olduğunu anlatan Tümer, ''O günkü şartlarda atmosfer ve bizim hazırlanmamız açısından ortam çok farklıydı. Ama bugün daha farklı bir ortam var. Evimizde ve Yunan takımına karşı oynayacağız. Milli takım maçları her zaman önemlidir. İki gün sonra çok önemli ve belki grubun en stratejik maçlardan biri olacak. Hepimiz bunun bilincindeyiz, farkındayız'' diye konuştu.

Milli takım olarak terör olaylarında şehit olan askerler için başlattıkları kampanya hakkında da bilgi veren Tümer, bu kampanyanın başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Tümer, son derece üzücü olaylar sırasında milli takım olarak kampta olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

''Yaşanan olaylara sağduyu, duyarlılık gösterip üstümüze düşen görevi yapmak için, her Türk insanı gibi, bu ülkede acıyı paylaşan, yaşayan herkes gibi bunu değerlendirmek adına bir fikir, sinerji oluştu. Hocamızın önderliğinde bir kampanya başlatıldı. Biz, gösterilen ilgiye baktığımızda mutlu oluyoruz. Milli takım oyuncularının üstüne düşeni yaptığını bilmesi, kendi adımıza da mutluluk verici. Bu ilgiyi görünce gurur duyuyoruz. Türkiye'ye gösterdiği sağduyudan dolayı da teşekkür ederiz.''

Canlı yayına katılan Fatih Terim, Tümer'e maç ile ilgili sorular sorulması üzerine ''Biz, bu canlı yayına şehit askerler için başlatılan kampanya için katılmıştık'' diyerek röportaj yapmadı.