BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.407,07
HABER /  GÜNCEL

En iyi 100 otelin 20si Türk!

'Dünyanın en iyi oteli neresidir?' sorusu tam 35 milyon insana soruldu. Onların arasından ilk 100 otel belirlendi. 20'si Türk otelleri. İşte o oteller;

Abone ol

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden TUI'nin 35 milyon müşterisi arasında yaptığı ankette belirlediği ''Dünyanın En İyi 100 Oteli'' arasına, 20 Türk oteli de girdi.

İşte  ''Dünyanın En İyi 100 Oteli'' arasına giren Türk otelleri:

AMARA BEACH RESORT

KONUM: Side'ye 10 km., Manavgat'a 20 km., havalimanına 55 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır ve 80 m. uzunluğunda Mavi Bayraklı plajı mevcut. Güneş şemsiyesi, minder ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz.
BÜYÜKLÜK: 17.200 m2 alana kurulu 308 odalı bir tesistir. 

Tesis, yıl boyu hizmet veriyor. Amara Beach Resort'de ne bambaşka lezzetlerin oluşan a la carte restoranların tadı; ne de kaçış ve coşku noktaları ile çarpıcı mekanlar aklınızdan çıkmıyor.

[PAGE]



BARUT HOLET ACANTHUS

KONUM: Side şehir merkezine 1,5 km., Antalya Havalimanı'na 65 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır tesisin kumsal plajı bulunmaktadır.
BÜYÜKLÜK: 16.000 m2 alana kurulu 110 odalı bir tesistir.

Acanthus, 5 yıldızlı otellerin yoğun aktivitesiden biraz daha farklı, sade, sessiz ve tüm hücrelerinizle dinlenebileceğiniz bir ambiyans sunuyor.

[PAGE]

BARUT HOTEL HEMERA RESORT & SPA

KONUM: Side'ye 3 km., Antalya'ya 75 km., havalimanına 65 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır ve 150 m. uzunluğunda kum ve çakıl plajı mevcuttur.
BÜYÜKLÜK:
 50.000 m2 alana kurulu 351 odalı bir tesistir.

Plajdaki motorize aktiviteler, eğlenceli yarışmalar, rekabet dolu spor müsabakaları, plaj voleybolu, mini golf, dart, bocca, tenis, masa tenisi, bilardo ve daha bir sürü oyunun yanı sıra otelin her yanında yüzünüzü gülümsetecek yaratıcı aktiviteler konukları bekliyor.

[PAGE]

BARUT HOTEL LARA RESORT& SUİTES

KONUM: Antalya merkeze 12 km., havalimanına ise 10 km. mesafede bulunmaktadır.
PLAJ: Tesisin 170 m uzunluğunda kum-çakıl karışık plajı ve iskelesi mevcuttur.
BÜYÜKLÜK: 110.000 m2 alana kurulu 401 odalı bir tesistir.

Estetik ve konforun özenli birlikteliğinin buluştuğu Barut Hotels Lara Resort SPA&Suites'de beklentilerinizin üstünde bir tatil anlayışı sizi bekliyor. Otel; büyük ve ferah odaları, 110.000 m² alana yayılan SPA merkezi, havuzları, restoran ve barları ile size eve dönmeyi unutturuyor.

[PAGE]

BARUT HOTEL UND APPARTEMENST ARUM

KONUM: Side şehir merkezine 3 km., Antalya Havalimanı'na 65 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır ve 150 m. uzunluğunda kumsal plajı bulunmaktadır.
BÜYÜKLÜK:
 36.000 m2 alana kurulu 321 odalı bir tesistir

Antik Side'ye 3 km. mesafede olan tesis, Side'nin eşsiz kumsalı, yemyeşil doğası ve özgün mimarisi ile konuklarını ağırlıyor. Uluslararası ödülleri olan Barut Hotels Arum, sıcak atmosferi ve konforu ile gönlünüzce eğlenip, dinlenebileceğiniz bir tatil yeri olarak sizleri bekliyor.

[PAGE]

CLUB ALİ BEY MANAVGAT

Toros Dağları'nın eteğinde, Akdeniz'in turkuaz mavisi kıyısında, 2500 yıllık Antalya kentinin Lara kumsalında yeralan Club Hotel Sera, 40 dönüm yemyeşil alan üzerine kurulu 3 binaya sahip 5 yıldızlı bir oteldir.

KONUM:
Club Hotel Sera, Lara’da bulunup;  Antalya Havalimani’na 9 km, Antalya sehir merkezine 12 km uzaklikta yer almaktadir. Denize sifirdir

[PAGE]

CLUB ALİ BEY BELEK

KONUM: Belek merkeze 1 km., Antalya merkeze 40 km., havalimanına 35 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır tesisin 200 m uzunluğunda özel kum(deniz çakıl) plajı mevcuttur. Güneş şemsiyeleri ve şezlong, plajda ve havuzda ücretsizdir.
BÜYÜKLÜK:
 130.000 m2 alana kurulu 425 odalı bir tesistir.

Geleneksel Osmanlı mimarisinin hakim olduğu Club Ali Bey Belek, 15.000 m² alana kurulu aquaparkı, 35 profesyonel altyapılı toprak tenis kotu, geniş profesyonel animasyon ekibinin sergilediği dünyaca ünlü şovları, zengin büfeleri ile büyük-küçük herkesin eğlence ve dinlenme zevkine hitap ediyor.

[PAGE]

CLUB MAGİC LİFE KEMER IMPERİAL

KONUM: Denize sıfır konumdaki tesis Antalya Havaalanı'na yaklaşık 55 km ve Kemer'e 7 km uzaklıktadır. Havaalanından tesise transfer süresi yaklaşık 1 saattir.

TESİS: Fıstık çamları arasında eşsiz bir konuma sahip olan Magic Life Kemer, 35.250 m2'lik bir alana kurulmuştur. Ana bina ile 11 adet Bungalow'dan oluşan tesiste toplam 256 oda bulunmaktadır.

MUTFAK: Konuklar, yemeklerini ana restoran “Magico”de yiyebilecekleri gibi haftanın 6 akşamı rezervasyon yaptırarak A la Carte restoranlarında da yiyebilirler. Bu restoranlar “Baia” (Akdeniz mutfağı) ile “Sofra” (Türk mutfağı) dır. İçki* ve meşrubatlar ise Wunder Bar (24 saat açıktır), Havuz Bar, Disko Bar, Aqua Bar, Lounge Bar, Tropik Bar ve Türk Kahvesi'nden alınabilir. Bir aktivite havuzu ve bir dinlenme havuzu serinlemek isteyen konuklar için idealdir.

SAHİL: Kumlu ve geniş sahilde bir ahşap iskele bulunmaktadır. Kısa mesafede derinleşen denizin ilk metreleri çakıllıdır.  Duşlar ve soyunma kabinleri de bulunan sahilde, şezlong, minder, güneş şemsiyeleri ve havlular tesis tarafından misafirlerin kullanımına sunulmaktadır.

[PAGE]


GLORİA SERENİTY RESORT

KONUM: Antalya'ya 50 km., havaalanına 40 km. mesafede.

PLAJ: Otelin 500 m. uzunluğunda kum plajı mevcut. Güneş şemsiyeleri, minder ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz.

Gloria Serenity Resort, yepyeni bir otel konsepti ve VIP servisleriyle konuklarını ağırlıyor.

[PAGE]

HİLLSİDE BEACH CLUB

KONUM: Şehir merkezine 4 km., havaalanına ise 55 km. mesafede. PLAJ: Denize sıfır ve 650 m. uzunluğunda plajı bulunuyor. BÜYÜKLÜK: 120.000 m2 alana kurulu 330 odalı bir tesistir.

Tüm dünyada sayılı lüks resort ve otelin bağlı bulunduğu "Great Hotels Of The World"ün bir üyesi Hillside Beach Club, Fethiye'de kendine ait çam ormanlarıyla çevrili muhteşem Kalemya Koyu'nda yer alıyor. Otel her sezon tüm misafirperliği ile yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

[PAGE]



HOTEL AMARA WİNG RESORT

KONUM: Kemer merkeze 1 km., Antalya 38 km., Antalya Havalimanı'na 55 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır ve 125 m. uzunluğunda plajı mevcut. Güneş şemsiyeleri, minder ve havlu, plaj ve havuz başında ücretsiz.
BÜYÜKLÜK: 30.000 m2 alana kurulu 332 odalı bir tesistir.

Amara Wing Resort Kemer merkezde olmanın konforunu, Akdeniz'in mavisini ve Kemer'in bitmeyen enerjisini "Boutiquality" olarak adlandırdığı özel hizmet anlayışı ile birlikte sınırsızca sunuyor.

[PAGE]

HOTEL DELPHİN DELUXE RESORT

340 adedi deniz, 76 adedi kara manzaralı toplam 416 adet standart oda mevcuttur.

KONUM: Delphin De Lüxe Resort Hotel Alanya Alara Turizm merkezinde bulunup Alanya merkeze 32 km, Antalya Havaalanı'na 90 km, Manavgat'a 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

[PAGE]

HOTEL DELPHİN PALACE

KONUM: Antalya merkeze 15 km., havaalanına 15 km. mesafede. PLAJ: Denize sıfır ve 200 m uzunluğunda plajı bulunuyor. BÜYÜKLÜK: 40.000 m2 alana kurulu 557 odalı bir tesistir.

Palmiye ağaçları arasında yeşil bir bahçe içerisinde ve deniz kenarındaki tesis, deluxe standartları ve mimarisi ile göz kamaştırıyor.

[PAGE]

HOTEL MELAS RESORT

KONUM: Side`ye 2 km ve Antalya Havaalanına 65 km uzaklıktadır.

[PAGE]

İBEROTEL SARIGERME PARK

KONUM: Şehir merkezine 20 km., havaalanına ise 15 km. mesafede. PLAJ: Denize sıfır ve 2 km. uzunluğunda plajı bulunuyor. BÜYÜKLÜK: 140.000 m2 alana kurulu 375 odalı bir tesistir.

İberotel Sarıgerme Park, mavi ile yeşilin buluştuğu noktada detaylara önem veren bir tesis olarak, kişiye özel hizmet ve eşsiz bir ambiyans vadediyor.

[PAGE]

KEMPİNSKİ HOTEL THE DOME

Kempinski The Dome Türk Rivierasi olarak bilinen doğal güzelliklerle kaplı bir alanda deniz kıyısında yer almaktadır. Antalya'ya 40 km, Antalya Havaalanı'na 25 km!..

Hem golf profesyonellerinin hem de meraklılarının tercih ettiği Avrupa'nın en iyi ve en zorlu kulvarlarından biri olan Antalya Golf Kulübü'nün Paşa Sahası ile Sultan Sahası konukların kullanımına açık...

[PAGE]

KİRMAN HOTEL ARYCANDA DE LUXE

KONUM: Okurcalar mevkiindeki tesis Alanya'ya 33 km., Antalya'ya 100 km. ve havaalanına 90 km. mesafede.

PLAJ: Tesis denize sıfır konumda bulunup özel plajı mevcut. Güneş şemsiyesi, şezlong, minder ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz.

BÜYÜKLÜK
:
 20.000 m2 alan üzerine kurulu tesisin 356 odası bulunuyor.

[PAGE]

KUMKOY BEACH RESORT UND SPA

KONUM: Side merkeze 4 km., havaalanına ise 60 km. mesafede. PLAJ: Denize sıfır ve 100 m. uzunluğunda plajı bulunuyor. BÜYÜKLÜK: 60.000 m2 alana kurulu 490 odalı bir tesistir.

Side'nin harika kumsalında, geniş sosyal alanları ile her türlü imkanı sunan tesis, konuklarını Side'ye bekliyor.

[PAGE]

 ROBİNSON CLUB NOBİLİS

Belek Merkeze 8 km., Antalya Havalimanına 40 km. mesafede. Denize sıfır konumda.

[PAGE]

 ROBİNSON CLUB PAMFİLYA

Side 4 kilometre, Antalya Havaalanı 70 kilometre.