BIST 10.471
DOLAR 32,86
EURO 35,20
ALTIN 2.451,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

En ilginç polemik!

Uşak İl Genel Meclisi'nde bugüne kadar görülmeyen bir polemik yaşandı...

Abone ol

Uşak İl Genel Meclisi Ağustos ayı olağan toplantıları Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığında bugün yapılan üçüncü birleşim ile devam etti. Toplantıda CHP ve AK Partili meclis üyeleri arasında yine sözlü sataşma yaşandı. CHP’li Erdoğan Atasoy, kendisini eleştiren ve “Sapla samanı karıştırıyorsunuz” diyen AK Partili Mehmet Atasorkun’a bir tutam sap ile bir tutam saman hediye etti.

CHP’li Erdoğan Atasoy ile AK Partili Mehmet Atasorkun arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Erdoğan Atasoy Banaz Kaymakamı’nın bir yıl olmadan başka bir yere tayin edilmesi ile ilgili dünkü sözlerinin arkasında olduğunu hatırlatarak, “Cuma gününe kadar kaymakamımızın başka yere tayin edilmesinin arkasındaki gerçekleri AK Partili arkadaşların kamuoyuna açıklamasını istiyoruz. Aksi takdirde Cuma günü basın huzurunda ben açıklayacağım”dedi.

Atasoy konuşmasının ardından kendisine ‘sapla samanı karıştırıyor’dediğini iddia ettiği AK Partili Mehmet Atasorkun’un masasına giderek bir tutam saman ile bir tutam sap gösterdi. Elindeki sap ve samanı Atasorkun’a veren Atasoy, “ Değerli kardeşim ben sapı da bilirim samanı da bilirim. Bunu kanıtlamak için birer tutam getirip sana hediye ediyorum”dedi.

Mehmet Atasorkun da kendisine sataşma olduğu gerekçesiyle söz aldı ve kürsüye çıkarak CHP’li Erdoğan Atasoy’un kendisine verdiği sap ve samanı kürsüden gösterdi. Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun yaşanan bu ilginç diyaloğun ardından oturumu kapattı