BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.445,85
HABER /  GÜNCEL

En güzel köpek seçildi

Afyonkarahisar'da, ''Dog Show 2006 Köpek Güzellik Yarışması'' düzenlendi.

Abone ol

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ''Dog Show 2006'', hayvan severleri bir araya getirdi. Yarışmada yer alan tüm katılımcılara, Özdilek'ten 2.5 kilogramlık köpek maması hediye edildi.

Özdilek Afyonevi çim alanında yapılan yarışmada, Özdilek Anonim Şirketi'nin Veteriner Hekimi Mehmet Sait Kurt, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi öğretim görevlilerinden Doç. Dr. İbrahim Demirkan, Yrd. Doç. Bülent Elitok, Yrd. Doç. Fatih Birdane, Yrd. Doç. Turan Civelek, Arş. Gör. Özlem Gücüyener ve Veteriner Hekim Zafer Avcı'nın yanı sıra yarışma esnasında izleyiciler arasından belirlenen bir kişi olmak üzere 8 kişiden oluşan jüri sonucu belirledi.

Eğlence ve yarışmanın bir arada olduğu yarışmada, Cem Güler'in Maçı adlı köpeği birinci, Oktay Belge'nin Karlo adlı köpeği ikinci, Ayfer Çetin'in Gobi adlı köpeği üçüncü oldu, Mahir Tunç'un Dobi adlı köpeği mansiyon aldı. Dereceye giren köpeklerin sahiplerine para, köpeklere de mama ödülü verildi.