BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

En doğal Osmanlı mutfağı

Doğal odun ateşinde pişirilen Osmanlı yemekleri, Ocak ayından itibaren İstanbul’da geleneksel mutfağın tutkunları ile buluşacak.<br/>Ocak ay...

Abone ol

Doğal odun ateşinde pişirilen Osmanlı yemekleri, Ocak ayından itibaren İstanbul’da geleneksel mutfağın tutkunları ile buluşacak.
Ocak ayında Florya’da açılacak olan Eşraf, Osmanlı ve Türk Mutfağının en güzel yemeklerini lezzet tutkunları buluşturacak. Misafirlerine sıcak bir ortam hazırlayan Eşraf, leziz ve unutulmaya yüz tutmuş Osmanlı - Türk Lezzetlerini misafirlerine sunacak. Eşraf, geleneksel yemekleri geleneksel pişirme şekliye hazırlayacak. Yemekler, doğalgaz kullanılmadan kuzinelerde odun ateşiyle harmanlanarak pişirilecek.
Bereketli doğal lezzetleriyle Anadolu’nun özenle seçilmiş besinlerini yerinde inceleyerek mutfağına taşıyan Eşraf, deneyimli ustaların gözetiminde mutfak ekibiyle misafirlerine natürel lezzetler sunmayı amaçlıyor. Eşraf’ın sahibi işadamı Metin Uçar, organik kullanım ve doğal lezzet kültürünü benimsediklerini, zeytin yağlarını taş ile öğütülen sistemden, natürel köy tereyağlarını, şarküteri ürünlerini üreticiden temin ettiklerini belirterek, "Eminiz Eşraf’ı herkes sevecek. Sevdiklerimize gösterdiğimiz özenden yola çıktık" dedi.
(İHA)