BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

En çok konuşulan siyasetçi bakın kim?

Medya Takip Merkezi geçen ayın istatistiklerini çıkarttı. Bakın geçen ay en çok konuşulan siyasetçiler kimlerdi?

Abone ol

Temmuz ayında Ankara’nın gündeminde yer alan kişi, konu ve markalar açıklandı. Medya Takip Merkezi (MTM)’nin verileriyle hazırlanan rapora göre, Ankara’da ay boyunca en çok konuşulan isim Cemil Çiçek olurken, Ankara’nın medyada öne çıkan markası Türk Traktör oldu…

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2012 yılı araştırmasında, 34 Ankaralı firma yer aldı. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, listeye giren tüm Ankaralı firmaları başarılarından ötürü kutladı. Listeye giren 34 Ankaralı şirketin 7'si kamu, 27'si ise özel sanayi işletmeleri oldu.

EN ÇOK BU HABER YAPILDI

Ankara’nın ay içerisinde medyaya en fazla konu olduğu haberlerden bir diğeri, 2 başkent üniversitesinin girişimci ve yenilikçi üniversiteler listesine girmesi oldu. Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından açıklanan Türkiye’nin en girişimci ve yenilikçi üniversiteleri arasında, Orta Doğu Teknik üniversitesi ilk sırada yer alırken, Başkent Üniversitesi ise ilk 50 üniversite arasına girmeyi başardı.

Ankara Barosu’nun yeni başkanının seçilmesi, il genelinde medyanın en çok konuştuğu diğer bir konuydu. Baronun eski başkanı Metin Feyzioğlu'nun Türkiye Barolar Birliği Başkanlığına seçilmesinin ardından 9 aday başkanlık için yarıştı. Oyların 4 bin 301'ini alan Demokratik Sol Avukatlar Grubu adayı Sema Aksoy başkanlığa seçildi.

EN ÇOK KONUŞULAN SİYASETÇİ

screen-shot-2013-08-12-at-2.41.29-pm.png