BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

En büyük DJ Paul Van Dyk

Halkoylaması ile dünyanın en büyük 100 DJ’i listesi bu sene Paul Van Dyk’ı birinciliğe taşıdı.

Abone ol

Dünyanın en büyük DJ / Prodüktör oylama listesi “Top 100 DJ’s Poll”de 3 yıldır birinciliği koruyan DJ Tiesto’yu, 124 bin oyla geride bırakarak birinci olan Paul Van Dyk, 10 Şubat Cuma gecesi Refresh İstanbul’da

Dünyanın lider müzik dergilerinden DJ Magazine tarafından, yedi yıldır dünya halk oylamalarıyla organize edilen Dünyanın En Büyük 100 DJ’i listesi bu sene Paul Van Dyk’ı birinciliğe taşıdı. Üç yıldır birinciliği koruyan DJ Tiesto’yu geride bırakan Paul Van Dyk, müzikseverler ve otoritelerce uzun yıllardır en başarılı prodüktör ve DJ Kabul edilerek onlarca ödül aldı.

Doritos’un sponsorluğunda 10 Şubat Cuma gecesi dünyada bir numara seçilmesinin şerefine Refresh - İstanbul’da adına düzenlenecek büyük bir organizasyonda şov yapacak sanatçı ‘Politics of Dancing 2’ albümünün turnesine dev organizasyonlarda on binlerle buluşarak devam ediyor.

VAN DYK, ALBÜMÜ ‘REFLECTIONS’ İLE GRAMMY ADAYI
Uluslararası alanda DJ ve prodüktör olarak tanınan Paul Van Dyk albümü ‘Reflections’ ile bir ilke imza attı ve En İyi Elektronik/Dans Albümü” kategorisinde 13 Şubat’ta sahiplerini bulacak Grammy ödüllerine aday oldu.

2004 yılında BPM Dergisi tarafından Amerika’nın En İyi DJ’i seçilen Paul Van Dyk, Dancestar Ödülleri’nde de En İyi Uluslararası DJ, En İyi Etkinlik ve En İyi Ticari Müzik (Motorola) olmak üzere toplam 3 ödül aldı.

Ünlü DJ ayrıca 2004 yılının Mart ayında Zurdo filminin soundtrack’i ile Meksika Oscar’ı sayılan ödülü kazandı. Geçen yıl “Rock the Vote” kampanyası için çalışmalar yapan Paul van Dyk, Amerikalı gençleri 2004 başkanlık seçimlerine katılmaları için cesaretlendirdi. Bu çalışmayla ilk defa bir elektronik müzik sanatçısı Bono, Mary J. Blige, Lenny Kravitz ve Black Eyed Peas gibi isimlerle böyle bir kampanyada yer almış oldu.

2004 yılında Paul, DJ dergisi tarafından “En İyi Müzik Yapımcısı” seçildi. Adaylar arasında Dj efsaneleri Fatboy Slim (2) ve Paul Oakenfold (3) da bulunuyordu.

1999 yılında Londra Müzik Ödülleri’nde En iyi Uluslararası DJ ödülünü kazan Paul Van Dyk, Ministry of Sound Dergisi tarafından da En İyi Uluslararası DJ seçildi. Yine 1999 yılında Mixmag tarafından Yılın Adamı seçilen bu başarılı DJ, Müzik Magazine tarafından da Trance Nation Lideri olarak adlandırıldı.

BİLETLER HAKKINDA
Biletler Biletix’te satışa sunuldu.

Bilet fiyatları:
Normal 50YTL / Balkon VIP 60 YTL / Sahne önü biletleri tükendi.

REFRESH - The Venue
100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52
Çömlekçi Sok. No: 30 Maslak - İstanbul
Tel: 0 212 328 05 00

Kapı açılış saati: 22.00
Warm up Dj’ler: 22.00 - 01.30
Paul Van Dyk şov saati: 01.30
Kapanış: 05.00