BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

En acı tesadüf

Motosikletiyle yoldan geçiyordu. Kazayı gördü, durdu. Ve en acı tesadüfü yaşadı...

Abone ol

Aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletin bariyere çarpması sonucu sürücü hayatını kaybetti, kız arkadaşı ise ağır yaralandı. Kısa süre sonra kendi motosikleti ile olay yerinden geçen şahıs kaza yapan motosikleti tanıdı. Yerde kanlar içerisinde cansız yatan kişi ise ağabeyiydi.

D-100 karayolu İncirli mevkiinde acı bir olay meydana geldi. 28 yaşındaki Levent Sakin, motosikletinin arkasına aldığı kız arkadaşı ile eve dönüyordu. İddialara göre çok süratliydi. Görgü tanıklarına göre önüne çıkan jipe çarptı. Motosikleti yalpaladı ardından bariyerlere hızla çarptı. Levent Sakin ve kız arkadaşı metrelerce sürüklendi.

Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri ulaştı. Yerde kanlar içerisinde yatan Levent Sakin ölmüştü. Kız arkadış ise hala nefes alıyordu. Kanlar içindeki genç kıza ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Başındaki kask, çıkarılıp boyunluk takıldı. Büyük bir dikkatle ambulansa konuldu ve yakında bulunan Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan kısa bir süre sonra bir başka motosikletli daha olay yerinde geçiyordu. Murat Sakin ve arkasındaki kız arkadaşı kazayı görünce yavaşladı. Sakin, kaza yapanın bir motosiklet olduğunu görünce dikkatle baktı. Motosikletini durdurup kenara park etti. Kaza yapan motosiklete ardından yerde yatan cesede yaklaştı. Murat Sakin gördükleri karşısında şok geçirdi. Yerde kanlar içerisinde yatan kişinin ağabeyi olduğunu farkedince sinir krizi geçirdi. Polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Murat Sakin, "Bırakın beni. Oradaki benim kardeşim. Görmek istiyorum" diye gözyaşı döktü.

Kaza nedeniyle D-100 yolu üzerinde trafik yavaşlayınca uzun kuyruklar oluştu. Ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Hurdaya dönen motosiklet de çekici tarafından alındı. Motosikletin kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü.