BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Emrullah İşler Pınar Kür'e ateş püskürdü

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler başörtülü belediye başkanına yaptığı ziyaret sırasında, başörtülüleri playboy kızlarına benzeten Pınar Kür'e ateş püskürdü.

Abone ol

Başörtüsüyle ilgili sözleriyle gündemden düşmeyen yazar Pınar Kür'e bir tepki de Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'den geldi. İşler, Pınar Kür için "İsmini dahi anmak istemiyorum. Yapmış olduğu açıklamayı kendisine misli ile iade ediyorum." dedi. 


PINAR KÜR’E TEPKİ: BUNLAR ÇAĞ DIŞI VE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞÜNCELER


Güdül ilçesinin başörtülü Belediye Başkanı Hava Yıldırım'ı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, başörtüsü ile ilgili sözlerinden dolayı tepki çeken Pınar Kür’e atfen şunları söyledi: “Başı örtülü olsun açık olsun herkese eşit mesafedeyiz. Geçtiğimiz günlerde sözde aydın olan bir bayan maalesef başörtüsü konusunda çirkin ifadelerde bulundu. Bu çağ dışı düşüncelerin son kalıntıları. Fosilleşmiş düşünceler. Kendilerini sözde aydın zannediyorlar. Kafa ve kalplerin içi de kap kapa olduğunu sözleri ile ortaya koyuyorlar. İsmini dahi anmak istemiyorum. Yapmış olduğu açıklamayı kendisine misli ile iade ediyorum. Bunlar 10 yıllardır sözde aydın geçinip kendi toplumunun değerlerine uzak olan insanlar. Yıllardır bu ülkede dayatma içinde oldular. Milletimizin gözü açılmıştır.”

BAŞÖRTÜLÜ BAŞKAN'DAN SARMA İKRAMI

Güdül ilçesinin başörtülü Belediye Başkanı Hava Yıldırım, kendisini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e, kendi yaptığı yaprak sarmasından ikram etti. Sarmayı beğendiğini söyleyen İşler, Yıldırım’a teşekkür etti. 


 Başbakan Yardımcısı İşler, buradaki ziyaretin ardından Ayaş ilçesine geçti.