BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Emreden damat açıklaması

Emre, Fatih Terim'e damat olacağı iddiasına yanıt verdi. "KOL" meselesine de hala kızgın!

Abone ol Emre Belözoğlu, Fatih Terim'e damat olacağı yönündeki iddiaya yanıt verdi. Emre, "Terim benim ikinci babam, Merve kardeşim" dedi.

İddialar üzerine Emer Belözoğlu yazılı bir açıklama yaptı. Emre, Fatih Terim'in kızı Merve ile ilgili olarak, ''Fatih Terim benim babamdan sonra ikinci babam dediğim insandır. Merve Terim de benim kendi öz kız kardeşimden ayırt etmediğim kardeşimdir. Bu ha
 
Fatih Terim'ın kızı Merve ABD'de
eğitim görüyor. Terim kızına
geçen yıl 1.5 milyon dolara
Manhattan'dan daire almıştı.
berin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana, bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah'a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum'' dedi.

KOL HAREKETİNİ HERKES ÜSTÜNE ALDI

Milli maçta yaptığı kol hareketine de açıklama getiren Emre Belözoğlu,  ''O hareketi tribündeki bir kişiye yaptığımı ifade etmeme rağmen, herkes kendi üstüne alındı ve haberlere, sanki o hareketi herkese yapmışım gibi yansıtıldı'' dedi.

PİŞMANLIĞIM KENDİ İÇİMDE

Kol hareketinin fair-play ruhuna aykırı olduğunun farkında olduğunu belirten Emre, "Ancak yapmış olduğum hareket ile ilgili pişmanlığımı kendi içimde yaşamama bile izin vermediler. Milli takımı benim üstümden yıpratmaya çalışıyorlar. Milli takıma davet edildiğim sürece geleceğim ve her zaman olduğu gibi ülkem için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben
buradayım, eleştiriye de her zaman açığım'' dedi. 

Milli futbolcu, bundan sonra transferler dahil hiçbir konuda medyaya açıklama yapmayacağını ve röportaj vermeyeceğini kaydetti.

ONUR BELGE'NİN "DAMAT" İDDİASI

Türkiye Spor Yazarları Derneği eski başkanı Onur Belge, Kanal a Televizyonu'nda katıldığı spor programında, bir duyuma göre milli oyuncunun Fatih Terim'in damat adayı olduğu için federasyon tarafından bir ceza almadığını söylemişti.

TSYD eski başkanı, Terim'in Amerika'da öğrenim gören kızı Merve'yle Emre Belözoğlu'nun ciddi bir ilişkisi olduğunun kendisine iletildiğini, bu yakın ilişki sebebiyle Terim'in ve Futbol Federasyonu'nun futbolcuya ceza vermediğini önü sürmüştü. Belge, "Bu kadar eleştirilen böyle bir olayı Fatih Terim'in dahi cezalandırmamasının sebebinin çözümlenmesini halka bırakıyorum" demişti. //