BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.403,23
HABER /  GÜNCEL

Emre'den bir kötü haber daha!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Kocaman'ın planlarını bir kez daha alt üst etti

Abone ol

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman’ın bu haftaki İstanbul BŞB maçında oynatmayı planladığı yıldız oyuncunun ağrılarının devam etmesi sebebiyle bu fikrinden vazgeçtiği öğrenildi.

OTURURKEN BİLE ACI ÇEKİYOR

Milliyet gazetesinin haberine göre; Sarı lacivertli lerin yıldızının her antrenama çıktıktan sonra ağrılarının arttığı ve bunun sebebinin anlaşılamadığı öğrenildi. Emre’nin evinde otururken bile ağrıları olduğu bu nedenle Kocaman’ın Emre’yi riske etmeyerek milli maç arasında iyileştirilip sahalara dönmesini isteyeceği belirtildi.

SAKATLARDAN İYİ HABER

F.Bahçe’de İstanbul BŞB karşılaşmasında Serdar Kesimal dışındaki diğer sakat oyuncularının sahada olabileceği öğrenildi. Gökhan Gönül’ün sakatlığı tamamen geçerken, Mehmet Topuz ve Selçuk’un da bu hafta forma giyebilecek duruma geleceği öğrenildi.

Aykut Kocaman’ın sakatların iyileşmesi ile ideal kadrosuna yakın bir kadroyla sahaya çıkabileceği öğrenilirken orta alanda Selçuk’un ya da Gökay’dan birinin forma giyeceği, sağ kanatta ise Özer’in yerine Mehmet Topuz’un oynayacağı öğrenildi. Sarı lacivertlilerde İstanbul BŞB maçında ayrıca sağbekte Orhan Şam’ın yerine Gökhan Gönül’e yer vermesi bekleniyor.